Bekijk onze kunststof kozijnen in heel Zuid Holland

Spijkenisse Slagsteenkreek

Rotterdam Gaastmeer

Gouda Johanna Hoeve

Spijkenisse Sinaasappelgaard

Rotterdam Keltenoord

Gouda Elizabeth Hoeve

Spijkenisse Pallaspad

offerte opvragen voor kunststof kozijnen in zuid holland

AMPA
Bouw & Kozijntechniek B.V.

Breemarsweg 88
7553 HS Hengelo

Tel. 088-26 72 000
Email: info@ampa.nl

Terug naar provincie overzicht

Hoogwaardige kunststof kozijnen voor alle steden in Zuid Holland

De kunststof kozijnen van AMPA Bouw & Kozijntechniek B.V. hebben een luxe uitstraling. Door de nieuwste technieken en de beste inbouwmethoden zijn uw nieuwe kozijnen meer isolerend en meer naar uw wens uit te voeren dan ooit. De tijd dat kunststof kozijnen er plastic uitzagen is hierdoor echt verleden tijd. U heeft ruime keuze uit verschillende profielen, verschillende verbindingen (denk aan een rechte houtlookverbinding), verschillende kleuren en extra opties. Hierdoor zullen uw nieuwe kozijnen altijd bij de stijl van uw woning passen. Dit maakt kunststof kozijnen tot een aanwinst voor ieder huis.

Naast dat oude kozijnen slecht isoleren en er dus veel warmte verloren gaat, zijn oude kozijnen vaak ook niet meer inbraakveilig. Een inbreker kan deze makkelijk forceren en dat is geen prettig idee als u boven ligt te slapen of op vakantie bent. Daarnaast ademt u ook nog ongezonde lucht in door de ontstane schimmels door vochtige beglazing aan de binnenzijde.

Geen meerprijs voor andere kleur kozijnen bij AMPA

Heeft u op andere sites van kunststof kozijnbedrijven wel eens gelezen dat u moet bijbetalen voor kozijnen in andere kleuren dan crème, wit, blauw, antraciet of groen? En vond u dat ook zo raar? Bij AMPA Bouw & Kozijntechniek B.V. vinden we dat ook! Bij ons hoeft u absoluut niet bij te betalen voor kozijnen in een andere kleur. Al kiest u voor rode kozijnen met paarse draaidelen; de prijs blijft hetzelfde als wanneer u zou kiezen voor standaard witte kozijnen. Dat is omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen zijn of haar nieuwe kozijnen naar wens moet kunnen laten uitvoeren. Hierdoor passen uw kunststof kozijnen altijd bij de stijl van uw woning. En mooi afgeronde projecten met een persoonlijke touch zien we graag bij AMPA.

Een verstandige keuze is de aanschaf van nieuwe kunststof kozijnen. Deze zijn isolerend, inbraakveilig en onderhoudsarm.
Bij AMPA Bouw & Kozijntechniek B.V. bent u verzekerd van de beste kwaliteit door de nieuwste materialen en vakkundige montage. Vele woningbezitters gingen u al voor door te kiezen voor kunststof kozijnen in Zuid Holland door AMPA.

Contact formulier

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandssoorten: jpg, gif, pdf, zip, doc, .
    Heeft u een bestand of tekening die u ons wilt opsturen, gebruik dan deze mogelijkheid.