Kunststof kozijnen, kunststof ramen en kunststof deuren in Zuid Holland

kozijnHoogwaardige kunststof kozijnen, kunststof ramen en kunststof deuren voor alle woningeigenaren in Zuid Holland

De kunststof kozijnen, kunststof deuren en kunststof kozijnen van AMPA Bouw & Kozijntechniek B.V. hebben een luxe uitstraling. Door de nieuwste technieken en de beste inbouwmethoden zijn uw nieuwe kozijnen meer isolerend en meer naar uw wens uit te voeren dan ooit. De tijd dat kunststof kozijnen er plastic uitzagen is hierdoor echt verleden tijd. U heeft ruime keuze uit verschillende profielen, verschillende verbindingen (denk aan een rechte houtlookverbinding), verschillende kleuren en extra opties. Hierdoor zullen uw nieuwe kozijnen altijd bij de stijl van uw woning passen. Dit maakt kunststof kozijnen tot een aanwinst voor ieder huis.

Naast het feit dat oude kozijnen slecht isoleren en er dus veel warmte verloren gaat, zijn oude houten kozijnen vaak ook niet meer inbraak veilig. Een inbreker kan deze makkelijk forceren en dat is geen prettig idee als u boven ligt te slapen of op vakantie bent. Daarnaast ademt u ook nog ongezonde lucht in door de ontstane schimmels door vochtige beglazing aan de binnenzijde.

Wat gaat een kunststof kozijn, raam of deur kosten?

Wilt u weten wat het kost om bijvoorbeeld kunststof kozijnen, ramen, deuren of schuifpuien voor uw woning aan te schaffen en te laten plaatsen? Dan komen wij graag bij u langs voor een vrijblijvende en GRATIS offerte met GRATIS adviesgesprek. Natuurlijk kunnen we u ook alleen globale prijsindicatie geven….maar u begrijpt, dat iedereen andere wensen heeft en uiteraard een andere woning. Daarom maken wij toch ook graag een afspraak met u. Tijdens dit GRATIS Adviesgesprek bespreken wij alle mogelijkheden in kleuren, indelingen, afwerkingen, montage ed. zitten. Op basis van dit GRATIS adviesgesprek stellen wij een totaalprijs samen in een GRATIS Offerte.

Onze tip: Laat u niet misleiden op internet met mooie prijsjes zonder een afspraak gemaakt te hebben, want dan kunt u erg bedrogen uit komen.

Een verstandige keuze is de aanschaf van nieuwe kunststof kozijnen voor uw ramen en deuren. Deze zijn isolerend, inbraakveilig en onderhoudsarm.
Bij AMPA Bouw & Kozijntechniek B.V. bent u verzekerd van de beste kwaliteit door de nieuwste materialen en vakkundige montage. Vele woningbezitters gingen u al voor door te kiezen voor kunststof kozijnen in Zuid Holland door AMPA.

Contact formulier

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandssoorten: jpg, gif, pdf, zip, doc, .
    Heeft u een bestand of tekening die u ons wilt opsturen, gebruik dan deze mogelijkheid. Lukt het uploaden niet, mail ons: info@ampa.nl

Spijkenisse Slagsteenkreek

Rotterdam Gaastmeer

Spijkenisse Sinaasappelgaard

Rotterdam Keltenoord

Spijkenisse Pallaspad

Gouda Johanna Hoeve

offerte opvragen voor kunststof kozijnen in zuid holland

AMPA
Bouw & Kozijntechniek B.V.

Breemarsweg 88
7553 HS Hengelo

Tel. 088-26 72 000
Email: info@ampa.nl

Terug naar provincie overzicht