Zonwering i.c.m. kunststof kozijnen

Zonneschermen
Terrasschermen, ook wel knikarmschermen genoemd, is wat veel mensen verstaan onder een ‘zonnescherm’. 
Een knikarmscherm is een gekleurd doek wat aan de muur gemonteerd is en vrijwel horizontaal uitschuift over een bestaand terras of tuingedeelte. Zo heeft u een soort van bescherming als het ‘s avonds iets kouder wordt en kunt u lekker lang genieten van het mooie weer.
Het uitdraaien van zo’n scherm kan met de hand, maar ook met een ingebouwde motor. Vooral bij een wat
groter scherm adviseren wij u om een elektrisch aangedreven knikarmscherm te nemen, omdat het handmatig bedienen dan vrij moeizaam gaat.

Wie een terrasscherm of zonwering aan wil schaffen, heeft de keuze uit een groot aantal uitvoeringen en mogelijkheden. AMPA levert en monteert zonwering uitsluitend in combinatie met kunststof kozijnen.

Bekijk de zonwering mogelijkheden bij AMPA

Screens
Deze bieden uitstekende zonwering terwijl het zicht naar buiten behouden blijft.
Overdag kunnen ze tevens gebruikt worden als inkijkwering. AMPA screens zijn de ideale filters voor aangenaam zonlicht. Als u tv kijkt of achter de computer zit, wordt u niet gestoord door een teveel aan zonlicht. Een screen zorgt voor de nodige koelte en schaduw in uw woning en beschermt uw meubilair, gordijnen en vloerbekleding tegen verkleuring. Dankzij de uitzonderlijke transparantie belemmeren de screens het uitzicht naar buiten toe nauwelijks.

Rolluiken
Het meest voorkomend zijn rolluiken. Rolluiken beschermen u goed tegen de zon (warmte) en het buitenlicht. Of gewoon wanneer u niet gestoord wilt worden, slaapt of op vakantie bent en uw woning preventief wil beschermen tegen inbraak. Bovendien beschermt een rolluik uw meubilair, gordijnen en vloerbekleding tegen zonlichtverkleuring. Dit alles behoort tot de multifunctionele gemakken. 
De rolluiken worden veelal elektrisch aangedreven door de bekende en alom oerbetrouwbare SOMFY-motor.

Wilt u meer informatie over zonwering en wat de geweldige mogelijkheden zijn voor u? Neem dan vandaag nog contact met ons op. 

Een nieuwe zonwering nodig? Bel gelijk voor een afspraak!

Voor meer foto’s, klik hier

AMPA
Bouw & Kozijntechniek B.V.

Hoofdkantoor:
Breemarsweg 88

7553 HS Hengelo

Tel. 088-2672 000
Email: info@ampa.nl

Laat u terugbellen