Nieuwe zonwering in Enschede

Terrasschermen, ook wel knikarmschermen genoemd, is wat veel mensen verstaan onder een ‘zonnescherm’. Een knikarmscherm is een gekleurd doek wat aan de muur gemonteerd is en vrijwel horizontaal uitschuift over een bestaand terras of tuingedeelte. Zo heeft u een soort van bescherming als het ‘s avonds iets kouder wordt en kunt u lekker lang genieten van het mooie weer. 

Het uitdraaien van zo’n scherm kan met de hand, maar ook met een ingebouwde motor. Vooral bij een wat groter scherm adviseren wij u om een elektrisch aangedreven knikarmscherm te nemen, omdat het handmatig bedienen dan vrij moeizaam gaat. Bent op zoek naar een nieuwe zonwering in Enschede? Bij ons heeft u de keuze uit een groot aantal uitvoeringen en mogelijkheden. AMPA levert en monteert zonwering uitsluitend in combinatie met kunststof kozijnen.

Nieuwe zonwering nodig in Enschede? Bel met AMPA

Markiezen
Deze
geven een nostalgische en exclusieve uitstraling. Door de fraaie ronde vormen passen ze bij traditionele woningen, maar ook bij moderne huizen komen ze goed tot hun recht. Door de dichte zijkanten vormen markiezen de perfecte zonwering, waarbij hinderlijke zij-inval van zonlicht tot het verleden behoort.

Screens
Deze bieden uitstekende zonwering terwijl het zicht naar buiten behouden blijft.
Overdag kunnen ze tevens gebruikt worden als inkijkwering. AMPA screens zijn de ideale filters voor aangenaam zonlicht. Als u tv kijkt of achter de computer zit, wordt u niet gestoord door een teveel aan zonlicht. Een screen zorgt voor de nodige koelte en schaduw in uw woning en beschermt uw meubilair, gordijnen en vloerbekleding tegen verkleuring. Dankzij de uitzonderlijke transparantie belemmeren de screens het uitzicht naar buiten toe nauwelijks.

Rolluiken
Het meest voorkomend zijn rolluiken. Rolluiken beschermen u goed tegen de zon (warmte) en het buitenlicht. Of gewoon wanneer u niet gestoord wilt worden, slaapt of op vakantie bent en uw woning preventief wil beschermen tegen inbraak. Bovendien beschermt een rolluik uw meubilair, gordijnen en vloerbekleding tegen zonlichtverkleuring. Dit alles behoort tot de multifunctionele gemakken.  De rolluiken worden veelal elektrisch aangedreven door de bekende en alom oerbetrouwbare SOMFY-motor.

Profiteer ook van de beste zonwering in Enschede en vraag een gratis offerte bij ons op

Meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan vandaag nog contact met ons op of vraag direct online een offerte bij ons op!

Contact formulier

  • Uw telefoonnummer gebruiken wij alleen om antwoord te geven op uw vraag.
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandssoorten: jpg, gif, pdf, zip, doc, .
    Heeft u een bestand of tekening die u ons wilt opsturen, gebruik dan deze mogelijkheid. Lukt het uploaden niet, mail ons: info@ampa.nl

AMPA
Bouw & Kozijntechniek B.V.

Breemarsweg 88
7553 HS Hengelo

Tel. 088-2672 000
Email: info@ampa.nl

Laat u terugbellen