VEKA kunststof profielen

Wilt u kunststof kozijnen plaatsen? Kies dan voor VEKA kunststof kozijn profielen. Hiermee haalt u kwaliteit en duurzaamheid in huis. Het strakke design maakt VEKA kozijnen uitermate geschikt voor alle soorten woningen, of u nu een moderne woning heeft of een historisch pand. VEKA kunststof kozijnen geven uw huis altijd een eigen gezicht.

Veka Softline 116 NL (verdiept profiel)

Profielen
VEKA heeft speciaal voor de Nederlandse bouw een compleet programma kunststof profielen gemaakt. De profielen zijn opgebouwd uit 5 kamers en voorzien van hoogwaardige afdichtingen. Hierdoor hebben VEKA kunststof kozijnen een maximaal isolerend vermogen. Met minder stookkosten en minder geluidsoverlast van buiten tot gevolg.

Inbraakwerend en onderhoudsarm
Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over inbrekers. Dankzij de stalen versterkingen in de profielconstructie en het inbraakveilige hang- en sluitwerk zijn de kozijnen zeer inbraakveilig. De VEKA kozijnen zijn daardoor SKG gecertificeerd.

Deuren
Naast kozijnprofielen biedt VEKA ook profielen voor deuren.
De deuren zijn gemaakt van verhoogd slagvaste, weerbestendige grondstoffen. Ze vormen één geheel met de kozijnprofielen, zijn voorzien van extra staalversterkingen en hebben een hoge isolatiewaarde.

 

Veka Softline 82 AD (verdiept profiel)

U kunt kiezen uit verschillende VEKA kunststof profielen

Softline 82 AD heeft een modern plat hoekig profiel. De speciaal gevormde stalen versterkingen maken deze kozijnprofielen extra stevig en stabiel.

Softline 116 NL heeft een verdiept profiel van 116 mm. Dit model is speciaal gemaakt voor de Nederlandse markt. Door het  verdiepte profiel is het systeem uitermate geschikt voor dik glas. 

Veka Softline retro (verdiept profiel)

Sofline Retro heeft een inbouwdiepte van 116 mm. De kunststof kozijnprofielen hebben een hoekige vorm, waardoor het op een blokprofiel lijkt, net als bij houtenkozijnen. 


Altijd de juiste kleur

VEKA kunststof profielen zijn in verschillende kleuren leverbaar, met of zonder houtstructuur en met houtverbindingslas (=HVL) dus een loodrechte las. Hierdoor geeft u uw woning altijd een persoonlijk tintje mee.

maak een afspraak voor kunststof profielen

AMPA
Bouw & Kozijntechniek B.V.

Tel. 088-26 72 000
Email: info@ampa.nl