VEKA kunststof profielen

veka kunststof profielen

Veka Topline NL

Wilt u kunststof kozijnen plaatsen? Kies dan voor VEKA kunststof kozijn profielen. Hiermee haalt u kwaliteit en duurzaamheid in huis. Het strakke design maakt VEKA kozijnen uitermate geschikt voor alle soorten woningen, of u nu een moderne woning heeft of een historisch pand. VEKA kunststof kozijnen geven uw huis altijd een eigen gezicht.

Profielen
VEKA heeft speciaal voor de Nederlandse bouw een compleet programma kunststof profielen gemaakt. De profielen zijn opgebouwd uit 5 kamers en voorzien van hoogwaardige afdichtingen. Hierdoor hebben VEKA kunststof kozijnen een maximaal isolerend vermogen. Met minder stookkosten en minder geluidsoverlast van buiten tot gevolg.

Inbraakwerend en onderhoudsarm
Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over inbrekers. Dankzij de stalen versterkingen in de profielconstructie en het inbraakveilige hang- en sluitwerk zijn de kozijnen zeer inbraakveilig. De VEKA kozijnen zijn daardoor SKG gecertificeerd.
Door de gladde oppervlaktes en gelijkliggende glasplaten is het heel eenvoudig om de kozijnen met een doekje schoon te maken. Zo zien uw kozijnen er altijd weer als nieuw uit.

Deuren
Naast kozijnprofielen biedt VEKA ook profielen voor deuren.
De deuren zijn gemaakt van verhoogd slagvaste, weerbestendige grondstoffen. Ze vormen één geheel met de kozijnprofielen, zijn voorzien van extra staalversterkingen en hebben een hoge isolatiewaarde.

 

Veka Topline AD kunststof kozijnen

Veka Topline AD

U kunt kiezen uit verschillende VEKA kunststof profielen

Topline AD heeft een modern afgeschuind profiel. De speciaal gevormde stalen versterkingen maken deze kozijnprofielen extra stevig en stabiel.

Topline NL heeft een verdiept profiel van 104 mm. Dit model is speciaal gemaakt voor de Nederlandse markt. Door het  verdiepte profiel is het systeem uitermate geschikt voor dik glas. Ook is het mogelijk om ramen en deuren naar buiten en binnen te draaien.

Sofline 82 heeft een inbouwdiepte van 82 mm. De kunststof kozijnprofielen hebben mooie afgeronde hoeken en bevatten drie afdichtingen die kou, tocht en vocht buiten houden. De VEKA profielsystemen zijn zeer geschikt voor duurzaam wonen.

Altijd de juiste kleur
VEKA kunststof profielen zijn in verschillende kleuren leverbaar, met of zonder houtdesign en zelfs in monumentaal groen en monumentaal crème. Hierdoor geeft u uw woning altijd een persoonlijk tintje mee.

maak een afspraak voor kunststof profielen

AMPA
Bouw & Kozijntechniek B.V.

Breemarsweg 88
7553 HS Hengelo

Tel. 088-26 72 000
Email: info@ampa.nl