Moderne Gealan kunststof kozijnen en profielen

gealan kunststof profielen

Gealan S8000 NL plus

GEALAN S8000 NL kunststof profielen bieden dè oplossing voor het authentieke houten kozijn, maar met de voordelen van kunststof.

Nederlandse markt
Door zijn inbouwdiepte van 115 mm en het glas dat 54 mm terug ligt ten opzichte van de voorzijde van het profiel, maakt GEALAN perfect geschikt voor de Nederlandse markt. Zijn verdiepte kubusvormige profiel benadrukt namelijk de uitstraling van het traditionele houten kozijn.

Goede isolatie
Door de 4-kamerconstructie staat GEALAN garant voor een uitstekende warmte-isolatie. Het draaiende gedeelte (de vleugel) bestaat zelfs uit meerdere kamers, waardoor een isolatiewaarde behaald wordt vergelijkbaar met HR++ glas. De sponning is 61 mm waardoor er ook 3-dubbelglas geplaatst kan worden. Glaspakketdiktes zijn tot 54 mm mogelijk.
De profielen zijn voorzien van staalversterkingen waardoor het kozijn stabiel en inbraakveilig is.Voordelen van GEALAN kunststof kozijnen en profielen

  • Onderhoudsarm
  • Inbraakwerend conform de strengste Nederlandse eisen
  • Geluidswerend
  • Ventilatiemogelijkheden
  • In vele kleuren leverbaar
GEALAN kunststof kozijnen met houtlook verbinding

Gealan NL met houtlook-verbinding

Kleurfolies
De GEALAN kunststof kozijnen zijn verkrijgbaar in vele acrylcolor-kleuren en decor-folies. De weersbestendige acrylcolor voldoet aan alle eisen en behoudt langdurige kleurechtheid. Met de decor-folie geeft u uw moderne kunststof kozijn de aanblik van een houten kozijn. Combinaties zijn natuurlijk ook mogelijk. Afhankelijk van uw gevelaanzicht en uw interieur.

Modern aanzicht
De vlakke profielen geven uw woning een slank en modern aanzicht. De raamprofielen uit het S8000 systeem is met elke systeemfamilie te combineren waardoor er een ander design ontstaan. Hiermee geeft u uw woning een eigentijds karakter.

vraag een gratis offerte voor nieuwe kunststof kozijnen

Ampa
Bouw & Kozijntechniek B.V.

Breemarsweg 88
7553 HS Hengelo

Tel: 088-267 20 00
Email: info@ampa.nl

Laat u terugbellen