De voordelen van kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen vergroten uw woongenot aanzienlijk. Naast de fraaie uitstraling hebben kunststof kozijnen ook nog financiële en praktische voordelen. Kies daarom voor de kwalitatief hoogwaardige kunststof kozijnen van AMPA.
De grootste voordelen van kunststof kozijnen:
* Ze zijn energiekosten besparend en onderhoudsarm.
* Door het gebruik van een o
ptimale glasisolatie (U-waarde: 1,1 W/m2K) zijn de kozijnen heel isolerend.
* Hiernaast zijn kunststof kozijnen zeer onderhoudsvriendelijk.
* Kunststof is niet onderhevig aan weersinvloeden, waardoor uw kozijnen langer mooi blijven.
* Schilderen is natuurlijk niet nodig; een enkele keer een doekje over de kozijnen is voldoende om uw kozijnen mooi te houden.

Wat zijn de extra voordelen van kunststof kozijnen van AMPA?

Verder zijn onze staalversterkte kunststof kozijnen inbraakwerend en voldoet al het hang- en sluitwerk aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Tot slot zijn onze kunststof kozijnen brandvertragend en zelfdovend. U bewerkstelligt met de kozijnen van AMPA een directe vermeerdering van de waarde van uw woning.

Kunststof kozijnen zijn in verschillende designs verkrijgbaar. Daarmee kunt u de kozijnen mooi laten passen bij de uitstraling van uw woning. Wilt u wel de voordelen van kunststof maar het uiterlijk van hout? Dan zijn er kozijnen in houtnerf verkrijgbaar.

ampa veka kunststof kozijnenSoorten ramen
In uw kunststof kozijnen kunt u kiezen voor verschillende soorten ramen. Kiest u voor een vast raam? Dan kiest u voor een raam dat niet open kan. U heeft vervolgens de keuze om wel of geen ventilatierooster toe te passen.

Daarnaast kunt u kiezen voor het draai-kiepraam. Dit raam kan zowel helemaal open ‘gedraaid’ worden, als in kiepstand (van boven open) gezet worden. U kunt dit raam in verschillende standen open zetten: op de tochtstand (6 mm opening), de kiepstand en de open gedraaide stand. De kleinste stand is ideaal ter ventilatie. Uiteraard voldoet ook dit kozijn aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Foto 1) Dicht-stand: gesloten
Foto 2) Kiep- en kierstand: voor constante ventilatie
Foto 3) Open-stand: krachtige ventilatie of reiniging
Foto 4) Kunststof stelkozijn

In het assortiment van AMPA vindt u kozijnen van het topmerk Veka. Deze merken staan bekend om hun kwalitatief zeer hoogwaardige kunststof kozijnen. AMPA maakt bij de montage gebruik van zogenaamde stelkozijnen; deze vormen de ideale verbinding tussen het kozijn en de muur. Het unieke van deze manier van monteren is dat het kunststof stelkozijn aan de binnenzijde op uw muur wordt vastgezet, waarna het raamkozijn tegen het stelkozijn wordt aangetrokken. In tegenstelling tot hout(en-stelkozijn), gaat kunststof nooit rotten.

Offerte aanvragen

AMPA Kunststof kozijnen worden geplaatst met zeer solide kunststof stelkozijnen.

Isolatie glas
HR++ beglazing heeft de meest isolerende werking en levert ook de meeste energiebesparing op. Gemiddeld bespaart u met ons 28 mm HR++ glas bijna 2x zoveel energie dan met gewoon dubbel glas.
Bij HR++ beglazing is er in de spouw, naast de vulling met edelgas, een flinterdun laagje (coating) met metaaloxide op de ruiten aangebracht. Deze coatings weerkaatsen de warmte, maar laten het zonlicht grotendeels door.

Werking HR++ beglazingHR++ beglazing verdient zichzelf voornamelijk terug in regelmatig verwarmde vertrekken, zoals de huiskamer.

Meer informatie over de soorten en werking van HR++ beglazing, figuurglas, zonwerende beglazing en screenline beglazing vindt u op onze speciale pagina isolatieglas.

Inzethorren
De draai-kiepramen van AMPA kunnen worden voorzien van inzethorren. Deze horren zijn verkrijgbaar in diverse RAL-kleuren en uitvoeringen. Hierdoor past de hor altijd bij de kleur van het draaideel van uw kozijn.

Isolatie kozijnen
Om een aangenaam en gezond binnenklimaat te garanderen is luchten van groot belang. Dit kunt u reguleren door middel van de meerdere kiepstanden, maar ook met ventilatieroosters. Maar niet alleen het ventileren is belangrijk, ook het isoleren. Doordat onze staalversterkte kunststof kozijnen zijn opgebouwd uit verschillende kamers en voorzien zijn van dubbele afdichtingen, sluiten deze altijd hermetisch af. U heeft dus geen last van tocht of hinderlijke geluiden en bovendien levert het u nog eens een forse besparing van uw stookkosten op.

Voor meer foto’s, klik hier

.

Nu nog een offerte ontvangen?

  • Wij gebruiken uw e-mailadres om u de offerte toe te sturen. Wij zullen uw mailadres niet voor andere doeleinden gebruiken.
  • Wij geven u graag advies op maat, daarom vragen wij uw telefoonnummer indien wij nog vragen hebben.
  • Probeert u uw opdracht zo duidelijk mogelijk te omschrijven. Dit maakt het gemakkelijker voor ons op uw offerte specifiek en duidelijk op te stellen.
  • Om een goede offerte te maken kunt u optioneel een foto van uw woning toevoegen.
Offerte aanvragen

AMPA
Bouw & Kozijntechniek B.V.

Tel. 088-26 72 000
Email: info@ampa.nl

Laat u terugbellen