Serre laten bouwen en verleng uw woning

Maak uw woonkamer ruimer en lichter door een serre te plaatsen. U kunt alle seizoenen vanuit uw woning beleven, van het eerste lentezonnetje tot de laatste herfstdagen. Wij maken alles (uiteraard binnen de technische mogelijkheden en ethisch verantwoorde normen) naar uw wens.

Vergist u zich niet, serrebouw is een specialistische bouwtechniek op zich! Deze bouwmethodiek vereist een enorme precisie. Onze monteurs worden dan ook door de fabriek speciaal hiervoor opgeleid en zijn hierdoor in staat het vakmanschap te leveren waar wij voor staan.

Vooraf zal onze projectleider met u de wensen en plannen uitvoerig bespreken, want hij is dan ook bij uitstek in staat om u van de juiste informatie te voorzien, iedere situatie vraagt immers om een eigen oplossing.

Uw eigen exclusieve serre laten bouwen door AMPA

Serre laten plaatsen? Vraag dan een gratis offerte op bij AMPA

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden om een serre te laten bouwen door AMPA? Neem dan contact met ons op of vraag via onderstaande aanvraagformulier een offerte bij ons op.

Contact formulier

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandssoorten: jpg, gif, pdf, zip, doc, .
    Heeft u een bestand of tekening die u ons wilt opsturen, gebruik dan deze mogelijkheid. Lukt het uploaden niet, mail ons: info@ampa.nl

AMPA
Bouw & Kozijntechniek B.V.

Breemarsweg 88
7553 HS Hengelo

Tel. 088- 26 72 000
Email: info@ampa.nl

Laat u terugbellen