Schuifpuien specialist in Utrecht

Een kunststof schuifpui bestaat voor het grootste gedeelte uit glas. Het is dus belangrijk dat u kies voor isolatieglas in uw schuifpui. Bij AMPA Bouw & Kozijntechniek B.V. zit isolatieglas standaard in onze schuifpuien. Wij maken gebruik van HR++ glas (hoogrendement glas), waardoor u ook nog bespaart op uw energiekosten. Door het isolatieglas blijft de warmte binnen, waardoor de kachel minder vaak of minder hoog aan hoeft. Bovendien voelt het in de buurt van de ramen niet koud aan. Tot slot hoort u door dit glas minder geluid van buiten. Kortom; de beste islolatie.

De schuifpuien van AMPA zijn voorzien van veiligheidsglas

Wat wij daarnaast ook nog standaard toepassen in onze kunststof schuifpuien is gelaagd veiligheidsglas. Hierdoor is het onmogelijk om door het raam te vallen of om door het glas binnen te komen; veiligheid staat bij AMPA voorop. Juist omdat wij veiligheid hoog in het vaandel hebben staan, voldoen al onze schuifpuien aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Kies de voor extra duurzame schuifpuin in regio Utrecht bij AMPA

Onze schuifpuien zijn extra zwaar door de brede profielen en de meerdere staalversterkingen. Hierdoor is uw schuifpui stabiel en vormvast. U heeft geen last meer van tocht of lekkages. Omdat ook onze schuifpuien in Utrecht van het merk VEKA of Gealan zijn, voldoen deze aan de hoogste eisen en bent u verzekerd van de beste kwaliteit.

Contact formulier

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandssoorten: jpg, gif, pdf, zip, doc, .
    Heeft u een bestand of tekening die u ons wilt opsturen, gebruik dan deze mogelijkheid. Lukt het uploaden niet, mail ons: info@ampa.nl

Meer Informatie?

AMPA Bouw & Kozijntechniek
Breemarsweg 88
7553 HS Hengelo

Tel. 088-2672 000
E-mail: info@ampa.nl

Laat u terugbellen