Schuifpui ( shuifpuien ) specialist in Rotterdam

Wilt u uw woonkamer volledig transformeren? Kies dan voor een kunststof schuifpui in Rotterdam van AMPA Bouw & kozijntechniek B.V. Een kunststof schuifpui wordt op uw woonwensen afgestemd door de talloze mogelijkheden: u kunt kiezen voor alleen bediening aan de binnenkant, maar ook voor een tweezijdige bediening als dit voor u praktisch is. Wenst u ventilatieroosters in uw schuifpui? Ook dat is mogelijk. Onze schuifpuien zijn tevens leverbaar in alle kleuren en verschillende indelingen. U kunt zelfs kiezen voor een roedeverdeling in of op het glas. Er is dus voor elke woning een schuifpui!

Waarom kiezen voor nieuwe schuifpuien in Rotterdam?

De kunststof schuifpuien van AMPA zorgen voor een optisch grotere kamer door de grote hoeveelheid lichtinval. Daarnaast heeft u geen last van draaicirkels van bewegende delen, waardoor u de ruimte binnen en buiten volledig kunt benutten. Bovendien zijn onze schuifpuien onderhoudsarm, gebruiksvriendelijk, inbraakwerend en hebben ze een hoge isolatiewaarde.

Vraag een gratis offerte op voor een kunststof schuifpui in Rotterdam

AMPA levert schuifpuien van de beste kwaliteit; onze schuifpuien van VEKA en Gealan voldoen aan de laatste normen en de hoogste kwaliteitseisen. Neem via onderstaand formulier contact met ons op. Wij komen onze kunststof schuifpuien in Rotterdam plaatsen tegen de scherpste prijzen!

Contact formulier

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandssoorten: jpg, gif, pdf, zip, doc, .
    Heeft u een bestand of tekening die u ons wilt opsturen, gebruik dan deze mogelijkheid. Lukt het uploaden niet, mail ons: info@ampa.nl

AMPA Bouw & Kozijntechniek
Breemarsweg 88
7553 HS Hengelo

Tel. 088-2672 000
E-mail: info@ampa.nl

Laat u terugbellen