Schuifpuien in Groningen

Wanneer u kiest voor een kunststof schuifpui van AMPA Bouw & Kozijntechniek B.V., kiest u voor de beste kwaliteit in materialen en deskundige montage. Wij staan voor ons product, dus u betaalt bij ons pas na montage!

Profiteer optimaal van uw woning met nieuwe schuifpuien in Groningen

De kunststof hefschuifpui van AMPA is een zware constructie en isoleert daardoor optimaal. Kwalitatief gezien is dit de sterkste schuifpui, vergeleken met de kiepschuifpui . De hefschuifpui is bijzonder duurzaam, sterk inbraakwerend, maar toch soepel en eenvoudig in bediening. Door een hendel aan de binnenkant te draaien, kunt u de schuifpui geruisloos openen en vastzetten in de gewenste stand. Een ander voordeel van deze schuifpui is dat de rail van dit schuifsysteem nagenoeg gelijk ligt aan de binnenvloer, waardoor u geen hoge drempel over hoeft bij het naar binnen of buiten stappen.

Waarom onze schuifpuien extra stevig én duurzaam zijn

De met staal versterkte profielen zijn vormvast, waardoor doorzakken (zoals men wel eens ziet bij houten schuifpuien) niet mogelijk is. Onze schuifpuien worden gemonteerd middels een kunststof stelkozijn, waardoor u verzekerd bent van de beste aansluiting van uw schuifpui op de bestaande muur. Door het soepele gelagerde schuifsysteem is er minimale slijtage, waardoor onze kunststof schuifpuien garant staan voor een lange levensduur. Kortom, wilt u nieuwe kunststof schuifpuien in Groningen? Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Contact formulier

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandssoorten: jpg, gif, pdf, zip, doc, .
    Heeft u een bestand of tekening die u ons wilt opsturen, gebruik dan deze mogelijkheid. Lukt het uploaden niet, mail ons: info@ampa.nl

AMPA Bouw & Kozijntechniek
Breemarsweg 88
7553 HS Hengelo

Tel. 088-2672 000
E-mail: info@ampa.nl

Laat u terugbellen