Kunststof schuifpuien in Den Haag

Met een relatief kleine verbouwing geeft u uw woning een totale metamorfose. Wie wil er nu niet meer ruimte en meer licht in huis? Doordat er geen draaicirkel is van bewegende delen, kunt u de ruimte in uw huis en in uw tuin optimaal benutten.

Uw nieuwe kunststof schuifpuien in Den Haag, op maat gemaakt

Uw kunststof schuifpui wordt altijd voor u op maat gemaakt, hierdoor kunt u altijd kiezen voor een schuifpui die bij uw woning past. Dankzij de uiteenlopende mogelijkheden wordt uw schuifpui van al uw wensen voorzien. De kunststof schuifpuien van AMPA zorgen voor een optisch grotere kamer door de grote hoeveelheid lichtinval. Daarnaast heeft u geen last van draaicirkels van bewegende delen, waardoor u de ruimte binnen en buiten volledig kunt benutten. Bovendien zijn onze schuifpuien onderhoudsarm, gebruiksvriendelijk, inbraakwerend en hebben ze een hoge isolatiewaarde.

Milieubewust bezig zijn met de schuifpuien van AMPA

U kiest voor een schuifpui van kunststof, waardoor u milieubewust bezig bent. De kozijnen en schuifpuien die AMPA monteert, worden gerecycled waardoor de materialen wel tot 10 keer hergebruikt kunnen worden bij de productie van nieuwe kozijnen en schuifpuien. Tevens zijn voor het onderhoud van uw kunststof schuifpui totaal geen chemische middelen nodig, wat ook weer beter is voor het milieu. Kies ook voor duurzame kunststof schuifpuien in Den Haag en maak een afspraak met AMPA. Via onderstaand formulier kunt u informatie aanvragen via de website.

Contact formulier

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandssoorten: jpg, gif, pdf, zip, doc, .
    Heeft u een bestand of tekening die u ons wilt opsturen, gebruik dan deze mogelijkheid. Lukt het uploaden niet, mail ons: info@ampa.nl

AMPA Bouw & Kozijntechniek
Breemarsweg 88
7553 HS Hengelo

Tel. 088-2672 000
E-mail: info@ampa.nl

Laat u terugbellen