Schuifpui in Rotterdam?

Dan helpt AMPA u graag verder! Want wilt u uw woonkamer volledig transformeren? Kies dan voor een kunststof schuifpui van AMPA Bouw & kozijntechniek B.V. Een kunststof schuifpui wordt op uw woonwensen afgestemd door de talloze mogelijkheden: u kunt kiezen voor alleen bediening aan de binnenkant, maar ook voor een tweezijdige bediening als dit voor u praktisch is. Wenst u ventilatieroosters in uw schuifpui? Ook dat is mogelijk. Onze schuifpuien zijn tevens leverbaar in alle kleuren en verschillende indelingen. U kunt zelfs kiezen voor een roedeverdeling in of op het glas. Er is dus voor elke woning een schuifpui!

Een schuifpui maakt uw woonkamer optisch een stuk groter

De kunststof schuifpuien van AMPA zorgen voor een optisch grotere kamer door de grote hoeveelheid lichtinval. Daarnaast heeft u geen last van draaicirkels van bewegende delen, waardoor u de ruimte binnen en buiten volledig kunt benutten. Bovendien zijn onze schuifpuien onderhoudsarm, gebruiksvriendelijk, inbraakwerend en hebben ze een hoge isolatiewaarde.

 

Elk schuifpui in Rotterdam die wij plaatsen voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen

AMPA levert schuifpuien van de beste kwaliteit; onze schuifpuien van VEKA en Gealan voldoen aan de laatste normen en de hoogste kwaliteitseisen. Alleen op deze manier kunnen wij garanderen dat u jarenlang plezier beleeft aan uw nieuwe schuifpui in uw woning in Rotterdam. Voor een gerichte offerte kunt u een foto meesturen van uw woning bij de aanvraag, zo kunnen we u het beste adviseren tegen een eerlijke prijs.

Contact formulier

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandssoorten: jpg, gif, pdf, zip, doc, .
    Heeft u een bestand of tekening die u ons wilt opsturen, gebruik dan deze mogelijkheid. Lukt het uploaden niet, mail ons: info@ampa.nl