Nieuwe schuifpui laten plaatsen?

Heeft u totaal geen behoefte aan slecht opgeleverd werk? Schuifpuien die er scheef inzitten of sterker nog, die niet goed sluiten? Dan hebben we goed nieuws. Wanneer u kiest voor een kunststof schuifpui van AMPA Bouw & Kozijntechniek B.V., kiest u voor de beste kwaliteit in materialen en deskundige montage. Wij staan voor ons product, daarom betaalt u bij ons pas na montage! Maar waarom zou u een schuifpui laten plaatsen door AMPA?

De hoge kwaliteit van onze schuifpuien waar we zo trots op zijn

De kunststof hefschuifpui van AMPA is een zware constructie en isoleert daardoor optimaal. Kwalitatief gezien is dit de sterkste schuifpui, vergeleken met de kiepschuifpui . De hefschuifpui is bijzonder duurzaam, sterk inbraakwerend, maar toch soepel en eenvoudig in bediening. Door een hendel aan de binnenkant te draaien, kunt u de schuifpui geruisloos openen en vastzetten in de gewenste stand. Een ander voordeel van deze schuifpui is dat de rail van dit schuifsysteem nagenoeg gelijk ligt aan de binnenvloer, waardoor u geen hoge drempel over hoeft bij het naar binnen of buiten stappen.

 

De met staal versterkte profielen zijn vormvast, waardoor doorzakken (zoals men wel eens ziet bij houten schuifpuien) niet mogelijk is. Onze schuifpuien worden gemonteerd middels een kunststof stelkozijn, waardoor u verzekerd bent van de beste aansluiting van uw schuifpui op de bestaande muur. Door het soepele gelagerde schuifsysteem is er minimale slijtage, waardoor onze kunststof schuifpuien garant staan voor een lange levensduur.

Ook een schuifpui laten plaatsen door een echt specialist? Maak een gratis afspraak!

AMPA levert schuifpuien van de beste kwaliteit; onze schuifpuien van VEKA en Gealan voldoen aan de laatste normen en de hoogste kwaliteitseisen. Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende kennismaking en offerte. Stuur een foto mee van uw woning voor een nauwkeurige offerte.

Contact formulier

  • Uw telefoonnummer gebruiken wij alleen om antwoord te geven op uw vraag.
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandssoorten: jpg, gif, pdf, zip, doc, .
    Heeft u een bestand of tekening die u ons wilt opsturen, gebruik dan deze mogelijkheid. Lukt het uploaden niet, mail ons: info@ampa.nl