Schuifpui in Groningen

Met een relatief kleine verbouwing geeft u uw woning een totale metamorfose. Wie wil er nu niet meer ruimte en meer licht in huis? Doordat er geen draaicirkel is van bewegende delen, kunt u de ruimte in uw huis en in uw tuin optimaal benutten.

Onze kunststof schuifpuien in Groningen zijn onderhoudsarm en duurzaam

Kiest u voor een kunststof schuifpui van AMPA Bouw & Kozijntechniek B.V., dan kiest u voor een onderhoudsarme, duurzame en perfect isolerende schuifpui. Uiteraard zijn onze schuifpuien bestand tegen elk weertype. Naast de praktische aspecten van een schuifpui, kunt u de schuifpui helemaal naar uw eigen wensen indelen, waardoor deze altijd bij de stijl van uw woning past. Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat uw schuifpui netjes en volgens de laatste normen gemonteerd wordt. Hierdoor staan wij voor onze kwaliteit en hoeft u bij AMPA pas te betalen na montage.

Nieuwe schuifpui nodig in Groningen? Vul onderstaand formulier in

U kiest voor een schuifpui van kunststof, waardoor u milieubewust bezig bent. De kozijnen en schuifpuien die AMPA monteert, worden gerecycled waardoor de materialen wel tot 10 keer hergebruikt kunnen worden bij de productie van nieuwe kozijnen en schuifpuien. Tevens zijn voor het onderhoud van uw kunststof schuifpui totaal geen chemische middelen nodig, wat ook weer beter is voor het milieu. Dus wilt u graag uw huis voorzien van een nieuwe schuifpui of schuifpuien in Groningen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contact formulier

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandssoorten: jpg, gif, pdf, zip, doc, .
    Heeft u een bestand of tekening die u ons wilt opsturen, gebruik dan deze mogelijkheid. Lukt het uploaden niet, mail ons: info@ampa.nl