Schuifpui specialist voor Enschede

Nieuwe schuifpui in Enschede? Bel AMPA

Een schuifpui is de perfecte manier om uw woning te voorzien van meer licht en daarmee creëert u veel meer ruimtebeleving. Het is tevens een waardevolle toevoeging voor iedere huis, omdat hiermee de waarde van een woning wordt verhoogt. Het grote voordel is wij bij nagenoeg iedere woning een passende oplossing hebben. U als klant heeft zelfs de keuze uit meerdere systemen en deze leggen wij hieronder graag toe.

De kiepschuifpui en hefschuifpui systeem

Er zijn 2 soorten systemen die wij aanbieden, namelijk de kiepschuifpui en de hefschuifpui. De kiepschuifpui heeft een kiepmechanisme om de pui te kunnen openen. Het raam kantelt als het ware iets. Het voordeel van de parallel kiepschuifpui is dat dit kiepmechanisme ervoor kan zorgen dat de pui iets naar voren kan kantelen voor ventilatie. Vervolgens trekt u de deur in zijn geheel iets naar voren, waardoor deze parallel aan het vaste raam verschuifbaar is. De instap is altijd wat hoger, omdat er een kozijn profiel omheen zit, waarbinnen het kiepende en schuivende raam zich beweegt. Dit in tegenstelling tot een hefschuifpui.

De hefschuifpui, het andere systeem. wordt vooral gebruikt voor grotere oppervlakten (denk aan ramen vanaf 2,5 meter groot). Hierdoor kan de hele breedte van uw woning in een schuifpui veranderd worden. Een hefschuifpui heeft een zwaardere constructie en is daardoor beter geïsoleerd. De pui kan ook in verschillende standen geopend worden. U hoeft dus niet altijd de schuifdeuren wijd open te zetten; een klein kiertje ter ventilatie is net zo goed mogelijk. De hefschuifpui is erg gebruiksvriendelijk; met een hendel schuift u de pui gemakkelijk open of dicht en de lage drempel vermindert de kans op struikelen. AMPA adviseert meestal deze schuifpui, omdat de hefschuifpui kwalitatief sterker is.

U kunt voor beide schuifpui systemen terecht bij onze winkel nabij Enschede! Bezoek onze showroom aan de breemarsweg 88 in Hengelo.

Verzeker uzelf met een betrouwbare en veilige schuifpui voor uw woning in Enschede

Bestel bij AMPA en profiteer van onderstaande voordelen:

  • Onze sloten voldoen aan SKG2 en Veilig Wonen Politiekeurmerk. De uitvoering is zwaar en daardoor bijzonder duurzaam.
  • Onze hefschuifpuien hebben een zeer lichte bediening. Hierdoor is deze ook voor kinderen en ouderen eenvoudig en soepel te openen.
  • De rail van dit schuifsysteem ligt nagenoeg even hoog als de rest van de binnenvloer, dit betekend dus geen storende drempel!
  • Zeer eenvoudige bediening met gebruiksvriendelijk draaisysteem.

Wij maken graag voor een offerte op maat. Dus heeft u een tekening of foto van uw woning? Stuur deze dan mee met de aanvraagformulier en één van onze medewerkers neemt spoedig contact met u op voor een correcte afhandeling.

Contact formulier

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandssoorten: jpg, gif, pdf, zip, doc, .
    Heeft u een bestand of tekening die u ons wilt opsturen, gebruik dan deze mogelijkheid. Lukt het uploaden niet, mail ons: info@ampa.nl