Verschillende soorten ramen voor uw kunststof kozijnen.

ampa veka kunststof kozijnen
In uw kunststof kozijnen kunt u kiezen voor verschillende soorten ramen. Kiest u voor een vast raam? Dan kiest u voor een raam dat niet open kan. U heeft vervolgens de keuze om wel of geen ventilatierooster toe te passen.

Daarnaast kunt u kiezen voor het draai-kiepraam. Dit raam kan zowel helemaal open ‘gedraaid’ worden, als in kiepstand (van boven open) gezet worden. U kunt dit raam in verschillende standen open zetten: op de tochtstand (6 mm opening), de kiepstand en de open gedraaide stand. De kleinste stand is ideaal ter ventilatie. Uiteraard voldoet ook dit kozijn aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Foto 1) Dicht-stand: gesloten
Foto 2) Kiep- en kierstand: voor constante ventilatie
Foto 3) Open-stand: krachtige ventilatie of reiniging
Foto 4) Kunststof stelkozijn

Gratis offerte op maat - Tijdelijk 20% extra korting

Op zoek naar kunststof kozijnen of een kunststof schuifpui? Wij geloven alleen in maatwerk offertes. Daarom komen wij altijd gratis bij u langs om de situatie te bekijken. Hiermee voorkomt u verrassingen achteraf.
  • Wij gebruiken uw e-mailadres om u de offerte toe te sturen. Wij zullen uw mailadres niet voor andere doeleinden gebruiken.
  • Wij geven u graag advies op maat, daarom vragen wij uw telefoonnummer indien wij nog vragen hebben.
  • Probeert u uw opdracht zo duidelijk mogelijk te omschrijven. Dit maakt het gemakkelijker voor ons om uw offerte specifiek en duidelijk op te stellen.
  • Om een goede offerte te maken kunt u optioneel een foto van uw woning toevoegen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.