Specialist in Kunststof Kozijnen, Kunststof Deuren en luxe schuifpuien in Overijssel

Een woning renoveren kan een flinke investering zijn. Dat begrijpen wij heel goed. AMPA onderscheidt zich in bewezen kwaliteit voor een scherpe prijs. AMPA is gevestigd in Hengelo en wij zijn specialist in heel Nederland maar in het bijzonder in Overijssel. Wij hechten veel waarde aan het leveren van hoogwaardig materiaal met grote deskundigheid en échte vakmanschap, zodat u niet binnen de kortste keren mankementen te zien krijgt aan uw kunststof kozijnen, kunststof schuifpuien of kunststof deuren.

De VEKA kozijnen die wij plaatsen zijn van kunststof en zijn daardoor onderhoudsvrij. Daarnaast bespaar je energie door de hoogwaardige H++ Beglazing. Uiteraard voldoen al onze kozijnen, deuren en schuifpuien aan Politiekeurmerk Veilig Wonenwaardoor uw huis beter beschermd is tegen inbraken. Bent u op zoek naar nieuwe kunststof kozijnen, kunststof deuren of een nieuwe schuifpui? Vraag dan bij ons een gratis en vrijblijvende offerte aan en ontvang altijd 20% korting op uw offerte!

Om te laten zien dat wij onze beloftes echt nakomen, komen we graag met u in contact voor gratis vrijblijvend adviesgesprek met een kosteloze offerte op maat.

Gratis offerte voor Kunststof Kozijnen, schuifpuien en Deuren

Voor een gerichte offerte-indicatie, kunt u een foto van uw woning meesturen. Dit is niet verplicht.

Gratis offerte op maat - Tijdelijk 20% extra korting

Op zoek naar kunststof kozijnen of een kunststof schuifpui? Wij geloven alleen in maatwerk offertes. Daarom komen wij altijd gratis bij u langs om de situatie te bekijken. Hiermee voorkomt u verrassingen achteraf.
  • Wij gebruiken uw e-mailadres om u de offerte toe te sturen. Wij zullen uw mailadres niet voor andere doeleinden gebruiken.
  • Wij geven u graag advies op maat, daarom vragen wij uw telefoonnummer indien wij nog vragen hebben.
  • Probeert u uw opdracht zo duidelijk mogelijk te omschrijven. Dit maakt het gemakkelijker voor ons om uw offerte specifiek en duidelijk op te stellen.
  • Om een goede offerte te maken kunt u optioneel een foto van uw woning toevoegen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geplaatste kunststof kozijnen in Overijssel

Vanuit de centrale ligging in Hengelo opereert AMPA B.V. al jarenlang als betrouwbare leverancier van kunststof kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien en dakkapelrenovatie(s) in heel Nederland. AMPA Bouw & Kozijntechniek BV is trots op de reputatie als een betrouwbare kunststof kozijnspecialist in Overijssel. Met opgeleverd werk door heel Nederland, kan AMPA iedere klus aan op het gebied van kunststof kozijnen. 

Uiteraard hebben we nog veel meer werken geplaatst, hieronder een 2-tal uitvoeringen:

 

AMPA
Bouw & Kozijntechniek B.V.

Breemarsweg 88
7553 HS Hengelo

Tel. 088-26 72 000
Email: info@ampa.nl

Terug naar provincie overzicht