Kunststof kozijnen in Noord Holland

Op zoek naar kunststof kozijnen in Noord Holland?

Dan moet u beslist even bij ons opvragen. Offertes zijn GRATIS en vrijblijvend, en u krijgt alijd deskundig advies. Het grote voordeel van kunststof kozijnen met HR++ glas is de hoge efficiency in isolatie en rendement. Deze kozijnen bieden dusdanig isolatie voordelen dat het gemiddeld per jaar een besparing kan opleveren van €150,- op de energiekosten per huishouden. Dat is toch de moeite waard?!

Veka Kunststof kozijnen plaatsen in Noord Holland
is voor AMPA geen onbekend terrein. Wij hebben namelijk woningbezitters in deze provincie reeds overtuigd van onze prima kwaliteit, service én nazorg. Het plaatsen van nieuwe kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien en dakkapellen kan snel, vakkundig en professioneel uitgevoerd worden. Dat bewijst AMPA!

Op deze pagina vindt u referenties van ons werk in oa. Haarlem en Heerhugowaard. Maar bent u woonachtig in Amsterdam, Zaandam, Den Helder, Alkmaar of ieder andere gemeente in Noord Holland? Maak dan een afspraak en AMPA komt graag met u in contact.

Contact formulier

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandssoorten: jpg, gif, pdf, zip, doc, .
    Heeft u een bestand of tekening die u ons wilt opsturen, gebruik dan deze mogelijkheid. Lukt het uploaden niet, mail ons: info@ampa.nl

Haarlem Albert Schweitzerlaan

Heerhugowaard Alexandriet

Haarlem van van Zutphenstraat

Heerhugowaard Granaat

voordelige HR kunststof kozijnen in noord holland bij AMPA

AMPA
Bouw & Kozijntechniek B.V.

Breemarsweg 88
7553 HS Hengelo

Tel. 088-26 72 000
Email: info@ampa.nl

Terug naar provincie overzicht