Kunststof tuindeuren

veka kunststof tuindeurenAMPA biedt u verschillende deuren van o.a. Veka, Schüco en Gealan. Door de vele mogelijkheden in kleuren, Renolit  folie (decorfolie) of combinaties van kleur. Folies en daarbij natuurlijk ook een groot aantal glassoorten, en types zoals glas-in-lood, structuur-, gezandstraald- en gewelfd glas, kunt u uw eigen en persoonlijke voordeur samenstellen Werkelijk alles is bij AMPA mogelijk met de indeling van een voordeur. Het is zelfs mogelijk om naast verticale en horizontale stijlen, een deurgreep en een mooi stukje sierglas uitzoeken.

 

Intelligente oplossingen

Voor kozijnen met deuren gebruiken wij een speciaal profiel  voorzien van een aanslag. Aan de andere zijde zit het afwateringsysteem. Dit kozijn wordt omgedraaid, dus de verdiepte zijde zeg maar, de mooie kant ziet u van binnen.  Voordeel is dat er geen doorloopruimte en tevens licht verloren gaat door een zogenaamd adaptor profiel, ook wel “omkeer profiel” genoemd, toe te passen.

Dit adaptor profiel wordt in een kozijn dat binnendraaiend is geklikt, om de sponning om te draaien, zodat deze naar  buitendraaiend wordt. Vooral de onderdorpel wordt dan extreem hoog door het extra adaptor profiel.

Om deze hoge dorpel ter vermijden gebruiken wij voor de onderdorpels van voor, achter en openslaande deuren,  standaard een slijtvaste verlaagde lage dorpel, om zo van optimaal gebruiksgemak te worden voorzien.

Stijlcombinaties in kunststof tuindeuren

Allerlei combinaties zijn mogelijk en u kunt zelf ook een ontwerp maken. Het zelfde geldt voor de tuin, schuur of achterdeuren. Bekijk de mogelijkheden van onze Eigen MakeLij (EML) deuren. We kunnen dus zelf deuren maken, maar uiteraard leveren we ook deurpanelen, ook wel deurvullingen genoemd van de gerenomeerde merken o.a. Veka, Schüco, MKV, Polytec en Obst.

Aluminium en RVS deurgrepen

In deze zeer gemakkelijk bediendbaar ergonomisch gevormde deurgrepen zit een veer zodat de greep altijd keurig recht staat.  En deze gaat niet hangen naar mate deze ouder wordt. Buitenzijde altijd veiligheidsschild met cilinder. Verkrijgbaar zijn verschillende type’s zoals aluminium, maar ook in de uitvoering van RVS (Roestvast staal) kan worden geleverd.

Hang & sluitwerk wat voldoet aan het Politiekeurmerk veilig wonen

De deuren worden vergrendeld door middel van het omhoog halen van de greep waardoor een haak zich in het kozijn vastgrijpt. Daarnaast draait u met het cilinderslot de deur op slot. Dit noemen we een 3-punthaaksluiting en voldoet aan het politiekeurmerk veilig wonen. De scharnieren hebben tegelijkertijd de functie als dievenklauw  zodat de deur nooit uitgetild kan worden zolang deze dicht zit. Gratis offerte ontvangen voor kunststof tuindeuren? Vul onderstaand forumlier dan in, dan neemt onze adviseur zo snel mogelijk contact met u op.

Contact formulier

  • Uw telefoonnummer gebruiken wij alleen om antwoord te geven op uw vraag.
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandssoorten: jpg, gif, pdf, zip, doc, .
    Heeft u een bestand of tekening die u ons wilt opsturen, gebruik dan deze mogelijkheid. Lukt het uploaden niet, mail ons: info@ampa.nl

Meer Informatie?

AMPA
Bouw & Kozijntechniek B.V.

Breemarsweg 88
7553 HS Hengelo

Tel. 088-26 72 000
Email: info@ampa.nl

Laat u terugbellen