Kunststof kozijnen in Zwolle

AMPA kozijnbouw werkt met de hoogwaardige VEKA kozijnen. Veka is het toonaangevende merk in de kozijnenbranche. Deze kozijnen zijn uiterst robuust en hebben een stabiel systeem dat voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Massieve stalen versterkingen verhogen de veiligheid en vormvastheid. Dankzij uitstekende materiaaleigenschappen zorgt Veka voor kozijnen die decennialang betrouwbaar functioneren.

Verschillende profielen kunststof kozijnen te bestellen bij AMPA in Zwolle

U heeft bij ons de keuze uit verschillende Veka kunststof kozijnen voor uw woning in Zwolle. Alle kozijnprofielen zijn uiterst geschikt voor de hedendaagse bouw en zijn opgebouwd uit verschillende kamers en voorzien van hoogwaardige afdichtingen. Verschil in kwaliteit is er niet, verschil in uitstraling wel. Kiest u voor een minder verdiept profiel voor een moderne uitstraling, of wenst u liever een dieper profiel voor een luxere uitstraling? Ook kunt u kiezen uit alle RAL-kleuren en wel of geen houtnerfstructuur. Hierdoor passen uw nieuwe kozijnen altijd bij uw woning.

De verschillende opties die u heeft bij AMPA

Aan de binnenkant heeft u keuze uit verschillende opties. Wenst u bijvoorbeeld wel of geen vensterbanken? Wat ook mogelijk is, is een karakteristieke binnenafwerking. Hierbij wordt de binnenkant van de kozijnen afgewerkt met hout voor een authentieke sfeer.

Bent u ook benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak of vul onderstaande aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. NB. Stuur indien mogelijk een foto meer van uw woning voor een gerichte voorstel.

Contact formulier

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandssoorten: jpg, gif, pdf, zip, doc, .
    Heeft u een bestand of tekening die u ons wilt opsturen, gebruik dan deze mogelijkheid. Lukt het uploaden niet, mail ons: info@ampa.nl