Kunststof kozijnen in Zwijndrecht

De meeste voordelen van kunststof kozijnen zijn bij de meeste mensen wel bekend. Ze zijn onderhoudsarm, inbraakwerend, milieuvriendelijk en isolerend.
De hedendaagse kunststof kozijnen zijn vooral ook energiekosten besparend. Vanaf 1995 is er in de bouw pas rekening gehouden met isolatiewaarden van kozijnen. Bij kozijnen van voor die periode gaat daarom vaak veel energie verloren, onder andere door de aansluiting van het kozijn op het metselwerk. De Veka kunststof kozijnen van AMPA zijn voorzien van een innovatieve meerkamerconstructie voor uitstekende thermische isolatie en worden geplaatst door middel van een kunststof stelkozijn voor een duurzame afdichting tussen binnen- en buitenmuur.
Glas in de kozijnen van AMPA heeft een U-waarde van 1,1 W/m2K. Ons hoogrendementsglas isoleert 2 tot 3 maal beter dan ander dubbel glas.
Dit resulteert in een aanzienlijke reductie van het energiegebruik en maakt energie besparen wel erg eenvoudig!

Een stuk meer veiligheid dankzij kunststof kozijnen
De kozijnen van AMPA bieden inbraakpreventie conform SKG. Ook zijn onze draai-kiepramen voorzien van een XT-veiligheidsgrendel. Dit kleine detail heeft een groots effect. Ontworpen als een paddenstoelkop zorgt dit mechanisme voor nog meer veiligheid, doordat deze hoekvergrendeling 500 kg belastbaarder is dan traditionele veiligheidsbeslagen. Een speciaal afsluitbare raamboom maakt openen pas mogelijk nadat de sleutel gebruikt wordt. Uitermate geschikt voor verhoogde inbraakbeveiliging en kinderkamers. Mede hierdoor voldoen al onze kozijnelementen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Altijd de beste kwaliteit kunststof kozijnen in Zwijndrecht met AMPA

Door onze jarenlange ervaring kunnen de experts van AMPA vrijwel iedere woning voorzien van kunststof kozijnen op maat in Zwijndrecht. Betrouwbare kwaliteit kozijnen en montage door deskundige monteurs maakt dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Van adviesgesprek tot oplevering, tot jarenlange garanties; kiezen voor AMPA betekent kiezen voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Kom een kijkje nemen in onze showroom of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis.

Kunststof kozijnen in Zwijndrecht