Kunststof kozijnen Weert

AMPA Kunststof kozijnen voor Weert met garantieBent u op zoek naar nieuwe kunststof kozijnen in Weert? Dan bent u bij AMPA Bouw & Kozijntechniek B.V. aan het juiste adres. Wij bieden u een volledig en compleet traject; van gratis offerte tot aan garanties. Wanneer u bij ons een gratis offerte aanvraagt, zal er contact met u worden opgenomen door een van onze adviseurs. Deze bouwkundig opgeleide adviseur komt bij u thuis en bespreekt met u uw wensen. Hiervan krijgt u een uitgebreide offerte thuis gestuurd.

De kunststof kozijnen van AMPA Bouw & Kozijntechniek B.V. hebben een luxe uitstraling. Door de nieuwste technieken en de beste inbouwmethoden zijn uw nieuwe kozijnen meer isolerend en meer naar uw wens uit te voeren dan ooit. De tijd dat kunststof kozijnen er plastic uitzagen is hierdoor echt verleden tijd.

 

Onze specialisten komen alles exact opmeten voor een topafwerking

Mocht het komen tot een overeenkomst, dan komt onze ervaren inmeter samen met de adviseur langs om de exacte maten van de kunststof kozijnen bij u op te meten. Deze maten worden doorgegeven aan de fabriek, waar de profielen nauwkeurig worden afgezaagd. Speling is natuurlijk niet de bedoeling, aangezien wij u willen garanderen van de beste isolatie en dichting. Vervolgens komt ons montageteam bij u thuis om uw nieuwe kunststof kozijnen te monteren. Doordat wij de kozijnen met ons eigen team monteren, hebben wij het volste vertrouwen in ons eindproduct en krijgt u 10 jaar garantie op onze kunststof kozijnen. Bij AMPA vindt u het complete traject onder 1 dak, zodat u gegarandeerd verzekerd bent van de beste service, de beste kwaliteit en absoluut woongenot.

Wij plaatsen kunststof kozijnen ook in Weert. Nieuwsgierig? Vraag een offerte op!

Contact formulier

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandssoorten: jpg, gif, pdf, zip, doc, .
    Heeft u een bestand of tekening die u ons wilt opsturen, gebruik dan deze mogelijkheid. Lukt het uploaden niet, mail ons: info@ampa.nl

Meer Informatie?

AMPA Bouw & Kozijntechniek

Breemarsweg 88
7553 HS Hengelo
Tel. 088-2672 000
Email: info@ampa.nl

Laat u terugbellen