Duurzame en innovatieve kunststof kozijnen in Spijkenisse

Uw wensen waargemaakt door een ruime keus
U kunt uw woonwensen waarmaken, doordat u veel keus hebt in de indeling van uw kozijnen, de kleuren en de keuze in wel of geen houtnerfstructuur. Ook kunt u denken aan het laten toepassen van ventilatieroosters, horren, rolluiken of zonwering. Zelfs speciale sloten in voordeuren zijn een optie.

Uw woning extra duurzaam maken door AMPA
Wist u dat kunststof kozijnen erg duurzaam zijn? Ze worden gemaakt van PVC (Polyvinylchloride). Er is geen houtkap voor nodig en daarnaast is de productie ervan steeds verbeterd. De Europese PVC industrie heeft het productieproces, het inzamelen en het recyclen van kunststof sterk verbeterd. PVC afval wordt ingezameld en goed gesorteerd. De materialen zijn nu tot 10 keer recyclebaar, zonder kwaliteitsverlies. Ook zijn er geen milieuvervuilende producten nodig voor het onderhoud.

De beste kwaliteit kunststof kozijnen in Spijkenisse met AMPA

Door onze jarenlange ervaring kunnen de experts van AMPA vrijwel iedere woning voorzien van kunststof kozijnen op maat. Betrouwbare kwaliteit kozijnen en montage door deskundige monteurs maakt dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Van adviesgesprek tot oplevering, tot jarenlange garanties; kiezen voor AMPA betekent kiezen voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Kom een kijkje nemen in onze showroom of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek over kunststof kozijnen bij u thuis in Spijkenisse. Liever eerst een offerte opvragen? Dat kan, vul onderstaande formulier in en stuur, indien mogelijk, een foto mee met uw aanvraag van uw huidige woonsituatie.

Contact formulier

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandssoorten: jpg, gif, pdf, zip, doc, .
    Heeft u een bestand of tekening die u ons wilt opsturen, gebruik dan deze mogelijkheid. Lukt het uploaden niet, mail ons: info@ampa.nl