Kunststof kozijnen in Soest

Wilt u ook kunststof kozijnen in Soest? Bel AMPA!

Nieuwe kunststof gevel (achterzijde)

De kunststof kozijnen van AMPA Bouw & Kozijntechniek B.V. hebben een luxe uitstraling. Door de nieuwste technieken en de beste inbouwmethoden zijn uw nieuwe kozijnen meer isolerend en meer naar uw wens uit te voeren dan ooit. De tijd dat kunststof kozijnen er plastic uitzagen is hierdoor echt verleden tijd. U heeft ruime keuze uit verschillende profielen, verschillende verbindingen (denk aan een rechte houtlookverbinding), verschillende kleuren en extra opties. Hierdoor zullen uw nieuwe kozijnen altijd bij de stijl van uw woning passen. Dit maakt kunststof kozijnen tot een aanwinst voor ieder huis. Bent u op zoek naar nieuwe kunststof kozijnen? Dan bent u bij AMPA Bouw & Kozijntechniek B.V. aan het juiste adres. Wij bieden u een volledig en compleet traject; van gratis offerte tot aan garanties.

Uw woning onderhoudsarm maken met onze kozijnen

Leest u ook overal dat kunststof kozijnen onderhoudsarm zijn? En bent u ook benieuwd wat dat precies inhoudt? Het grootste verschil in onderhoud met houten kozijnen is een inkoppertje; kunststof kozijnen hoeft u niet te schilderen. Deze kozijnen zijn kleurvast en kunnen niet rotten. U hoeft hiervoor de ladder dus niet meer op. Zijn er nieuwe kozijnen door AMPA bij u geplaatst, zal er altijd wat slijpsel achterblijven rond de bewegende delen. Dit kunt u het beste direct schoonmaken met water met een mild reinigingsmiddel. Uw nieuwe kozijnen hebben dan een frisse start.

Ook overstappen op kunststof kozijnen in Soest? Maak een afspraak met AMPA!

Wilt u ook graag weten wat nieuwe kunststof kozijnen zullen gaan kosten voor uw woning in Soest? Vul dan onderstaand formulier in en een van onze medewerkers neemt zeer spoedig contact met u op.
TIP: stuur uw aanvraag met een foto bijlage, zodat we voor u een scherp aanbod kunnen maken.

Contact formulier

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandssoorten: jpg, gif, pdf, zip, doc, .
    Heeft u een bestand of tekening die u ons wilt opsturen, gebruik dan deze mogelijkheid. Lukt het uploaden niet, mail ons: info@ampa.nl

AMPA
Bouw & Kozijntechniek B.V.

Breemarsweg 88
7553 HS Hengelo

Tel. 088-2672 000
Email: info@ampa.nl

Laat u terugbellen