Kunststof kozijnen in OSS

kwalitatieve kunststof kozijnen in Oss? Bel met AMPA!Bij AMPA Bouw & Kozijntechniek B.V. houden we niet van fabeltjes. Wanneer u met vrienden of familie spreekt over de mogelijke aanschaf van kunststof kozijnen, is er dan altijd nog die ene persoon die zegt dat kunststof kozijnen eruit zien als goedkoop plastic? Dit vooroordeel kunt u nu van tafel vegen. Door de nieuwste technieken hebben hedendaagse kunststof kozijnen een luxe uitstraling. Keuze uit diverse verdiepte profielen in de kleur die u wenst, zorgen voor een moderne of juist klassieke look van uw woning. U kunt er ook voor kiezen om uw kozijnen of draaidelen te laten voorzien van een nerfstructuur. Hierdoor krijgt uw kunststof kozijn de natuurlijke uitstraling van hout. En zegt u dan ook gelijk tegen deze persoon dat kunststof kozijnen van AMPA als de beste isoleren door de toepassing van meerkamersystemen in de profielen die zijn versterkt door gegalvaniseerd staal. Zeker weten dat diegene daar niks meer op te zeggen heeft. Goedkoop plastic? Echt een fabeltje!

Profiteer van vakkundige montage en de nieuwste materialen bij AMPA Kozijnbouw B.V.

Soms voelt u ineens een koude luchtstroom in huis. Of zijn uw ramen in de ochtend helemaal beslagen. Misschien heeft u last van rot in het kozijn, of sluiten uw draaidelen niet meer goed. Dan is het mogelijk dat uw kozijnen toe zijn aan vervanging. Naast dat oude kozijnen slecht isoleren en er dus veel warmte verloren gaat, zijn oude kozijnen vaak ook niet meer inbraakveilig. Een inbreker kan deze makkelijk forceren en dat is geen prettig idee als u boven ligt te slapen of op vakantie bent. Daarnaast ademt u ook nog ongezonde lucht in door de ontstane schimmels door vochtige beglazing aan de binnenzijde. Een verstandige keuze is de aanschaf van nieuwe kunststof kozijnen. Deze zijn isolerend, inbraakveilig en onderhoudsarm. Bij AMPA Bouw & Kozijntechniek B.V. bent u verzekerd van de beste kwaliteit kunststof kozijnen in Oss door de nieuwste materialen en vakkundige montage.

Ook de beste kunststof kozijnen in Oss? Maak dan een afspraak met AMPA!

Contact formulier

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandssoorten: jpg, gif, pdf, zip, doc, .
    Heeft u een bestand of tekening die u ons wilt opsturen, gebruik dan deze mogelijkheid. Lukt het uploaden niet, mail ons: info@ampa.nl

Meer Informatie?

AMPA Bouw & Kozijntechniek

Breemarsweg 88
7553 HS Hengelo
Tel. 088-2672 000
Email: info@ampa.nl

Laat u terugbellen