Kunststof kozijnen Nunspeet

AMPA Bouw & Kozijntechniek B.V. biedt kunststof kozijnen voor elke smaak en stijl. Voor elk type woning hebben wij een passend profiel in ons assortiment. U bent de deskundige betreffende uw woning, dus nieuwe kunststof kozijnen van AMPA worden altijd naar uw specifieke wensen gemaakt. U bepaalt zelf de indeling en het ontwerp. Zo heeft u bijvoorbeeld invloed op de hoeveelheid licht in uw woning. Kies bijvoorbeeld voor ramen in of naast uw voordeur. Creëer meer licht met bovenramen of verbind uw tuin met uw woning door openslaande tuindeuren of een schuifpui. Bij AMPA helpen we graag uw woonwensen waar te maken.

Wij rekenen graag af met fabels. Ontdek daarom zelf de kwaliteit van AMPA!

Bij AMPA Bouw & Kozijntechniek B.V. houden we niet van fabeltjes. Wanneer u met vrienden of familie spreekt over de mogelijke aanschaf van kunststof kozijnen in Nunspeet, is er dan altijd nog die ene persoon die zegt dat kunststof kozijnen eruit zien als goedkoop plastic? Dit vooroordeel kunt u nu van tafel vegen.

Door de nieuwste technieken hebben hedendaagse kunststof kozijnen een luxe uitstraling. Keuze uit diverse verdiepte profielen in de kleur die u wenst, zorgen voor een moderne of juist klassieke look van uw woning. U kunt er ook voor kiezen om uw kozijnen of draaidelen te laten voorzien van een nerfstructuur. Hierdoor krijgt uw kunststof kozijn de natuurlijke uitstraling van hout.
En zegt u dan ook gelijk tegen deze persoon dat kunststof kozijnen van AMPA als de beste isoleren door de toepassing van meerkamersystemen in de profielen die zijn versterkt door gegalvaniseerd staal. Zeker weten dat diegene daar niks meer op te zeggen heeft. Goedkoop plastic? Echt een fabeltje!

De kunststof kozijnen specialist in Nunspeet die u graag verder helpt, vraag een gratis offerte op.

Contact formulier

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandssoorten: jpg, gif, pdf, zip, doc, .
    Heeft u een bestand of tekening die u ons wilt opsturen, gebruik dan deze mogelijkheid. Lukt het uploaden niet, mail ons: info@ampa.nl

Meer Informatie?

AMPA
Bouw & Kozijntechniek B.V.

Breemarsweg 88
7553 HS Hengelo

Tel. 088-26 72 000
Email: info@ampa.nl