Kunststof kozijnen in Nieuwegein

De grote voordelen van kunststof kozijnen van AMPA is de reden waarom de laatste jaren steeds meer mensen kiezen voor kunststof kozijnen. Kunststof heeft namelijk veel voordelen ten opzichte van hout:

  • Kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm. Slechts af en toe een doekje over de kozijnen is voldoende om uw kozijnen jarenlang mooi te houden.
  • Kunststof kozijnen zijn bestand tegen alle weersinvloeden.
  • Kunststof kozijnen bieden goede bescherming tegen inbraak.
  • Kunststof kozijnen zijn vochtwerend en isolerend.
  • Kunststof kozijnen zijn milieuvriendelijk en duurzaam.
  • Kunststof kozijnen zijn energiebesparend.
  • Kunststof kozijnen zijn verkrijgbaar in veelzijdige designs.

Uw wensen helder in kaart gebracht
U kunt uw woonwensen waarmaken, doordat u veel keus hebt in de indeling van uw kozijnen, de kleuren en de keuze in wel of geen houtnerfstructuur. Ook kunt u denken aan het laten toepassen van ventilatieroosters, horren, rolluiken of zonwering. Zelfs speciale sloten in voordeuren zijn een optie.

Kies ook voor duurzaamheid
Zoals aangegeven zijn kunststof kozijnen zeer duurzaam. Ze worden gemaakt van PVC (Polyvinylchloride). Er is dus geen houtkap  nodig en daarnaast is de productie ervan steeds verbeterd. De Europese PVC industrie heeft het productieproces, het inzamelen en het recyclen van kunststof sterk verbeterd. PVC afval wordt ingezameld en goed gesorteerd. De materialen zijn nu tot 10 keer recyclebaar, zonder kwaliteitsverlies. Ook zijn er geen milieuvervuilende producten nodig voor het onderhoud.

Kunststof kozijnen in Nieuwegein door AMPA geplaatst

Bestelt kunststof kozijnen in Nieuwegein bij AMPA en dan bent u verzekerd van betrouwbare en duurzame kwaliteit voor een scherpe prijs.
Een van onze adviseurs komt graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Offerte aanvragen voor Kunststof kozijnen in Nieuwegein