Kunststof kozijnen in Maarssen

De voordelen van kunststof kozijnen van AMPA zijn divers en de laatste jaren kiezen steeds meer mensen voor kunststof kozijnen. Kunststof heeft namelijk veel voordelen ten opzichte van hout:

  • Kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm. Slechts af en toe een doekje over de kozijnen is voldoende om uw kozijnen jarenlang mooi te houden.
  • Kunststof kozijnen zijn bestand tegen alle weersinvloeden.
  • Kunststof kozijnen bieden goede bescherming tegen inbraak.
  • Kunststof kozijnen zijn vochtwerend en isolerend.
  • Kunststof kozijnen zijn milieuvriendelijk en duurzaam.
  • Kunststof kozijnen zijn energiebesparend.
  • Kunststof kozijnen zijn verkrijgbaar in veelzijdige designs.

Uw wensen
U kunt uw woonwensen waarmaken, doordat u veel keus hebt in de indeling van uw kozijnen, de kleuren en de keuze in wel of geen houtnerfstructuur. Ook kunt u denken aan het laten toepassen van ventilatieroosters, horren, rolluiken of zonwering. Zelfs speciale sloten in voordeuren zijn een optie.

Echte duurzaamheid, daar hechten wij veel waarde aan!

Zoals benoemd zijn kunststof kozijnen erg duurzaam. Ze worden gemaakt van PVC (Polyvinylchloride). Er is geen houtkap voor nodig en daarnaast is de productie ervan steeds verbeterd. De Europese PVC industrie heeft het productieproces, het inzamelen en het recyclen van kunststof sterk verbeterd. PVC afval wordt ingezameld en goed gesorteerd. De materialen zijn nu tot 10 keer recyclebaar, zonder kwaliteitsverlies. Ook zijn er geen milieuvervuilende producten nodig voor het onderhoud.

Inbraakwerende kunststof kozijnen in Maarssen door AMPA geplaatst

Bestelt u uw kunststof kozijnen in Maarssen bij AMPA, dan bent u verzekerd van betrouwbare en duurzame kwaliteit voor een scherpe prijs.
Een van onze adviseurs komt graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Offerte aanvragen voor Kunststof kozijnen in Maarssen