Kunststof kozijnen in Lichtenvoorde

voordelige kunststof kozijnen in Lichtenvoorde bij AMPALeest u ook overal dat kunststof kozijnen onderhoudsarm zijn? En bent u ook benieuwd wat dat precies inhoudt? Het grootste verschil in onderhoud met houten kozijnen is een inkoppertje; kunststof kozijnen hoeft u niet te schilderen. Deze kozijnen zijn kleurvast en kunnen niet rotten. U hoeft hiervoor de ladder dus niet meer op. Zijn er nieuwe kunststof kozijnen door AMPA bij u geplaatst in Lichtenvoorde, dan zal er altijd wat slijpsel achterblijven rond de bewegende delen. Dit kunt u het beste direct schoonmaken met water met een mild reinigingsmiddel. Uw nieuwe kozijnen hebben dan een frisse start.

 

 

Tips voor het reinigen van horren bij onze kunststof kozijnen

U zult merken dat u, ondanks onze gratis horren in draaikiep-ramen, na verloop van tijd toch wat klein vuil binnen krijgt wat zich nestelt rond het draaikiep-raam. Het enige wat u hoeft te doen is de hor en de binnenkant van het raam eens in de zoveel tijd te reinigen met behulp van een kleine stofzuigermond of een vochtig doekje. Het kozijn aan de buitenkant heeft ook niet meer nodig dan af en toe een veeg van een vochtige doek met een mild reinigingsmiddel om te voorkomen dat vuil zich ophoopt. Heeft u generfde delen aan de buitenkant? Wees hier dan extra alert op en pak het schoonmaakdoekje net even wat vaker. Zo houdt u met minimale inspanning uw kozijnen tientallen jaren mooi.

Kunststof kozijnen nodig in Lichtenvoorde? Vraag een gratis offerte op bij AMPA.

Contact formulier

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandssoorten: jpg, gif, pdf, zip, doc, .
    Heeft u een bestand of tekening die u ons wilt opsturen, gebruik dan deze mogelijkheid. Lukt het uploaden niet, mail ons: info@ampa.nl

Meer Informatie?

AMPA Bouw & Kozijntechniek

Breemarsweg 88
7553 HS Hengelo
Tel. 088-2672 000
Email: info@ampa.nl

Laat u terugbellen