Kunststof kozijnen in Lelystad

Veka kozijnen
Veka is het toonaangevende merk in de kozijnenbranche. Deze kozijnen zijn uiterst robuust en hebben een stabiel systeem dat voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Massieve stalen versterkingen verhogen de veiligheid en vormvastheid. Dankzij uitstekende materiaaleigenschappen zorgt Veka voor kozijnen die decennialang betrouwbaar functioneren.

Duurzaamheid
Zoals benoemd zijn kunststof kozijnen erg duurzaam. Ze worden gemaakt van PVC (Polyvinylchloride). Er is geen houtkap voor nodig en daarnaast is de productie ervan steeds verbeterd. De Europese PVC industrie heeft het productieproces, het inzamelen en het recyclen van kunststof sterk verbeterd. PVC afval wordt ingezameld en goed gesorteerd. De materialen zijn nu tot 10 keer recyclebaar, zonder kwaliteitsverlies. Ook zijn er geen milieuvervuilende producten nodig voor het onderhoud.

Ook onze kunststof kozijnen in Lelystad voldoen aan de strengste eisen

Met Veka kunststof kozijnen in Lelystad van AMPA bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit in combinatie met vakkundige montage. En dat voor een scherpe prijs. Klinkt dit aantrekkelijk? Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en een vrijblijvende offerte.

offerte voor Kunststof kozijnen in lelystad