Nieuwe kunststof kozijnen in Leidschendam

De complete afwerking door 1 partij
Wanneer AMPA bij u kozijnen monteert, bent u verzekerd van een nette afwerking. Bij u binnen worden de kozijnen afgewerkt middels kunststof. U hoeft dus geen klusjesman, schilder of stukadoor te laten komen nadat de kozijnen zijn gemonteerd. Want niets is meer vervelend dan een onvoorziene kostenpost achteraf, dat begrijpen wij bij AMPA. Daarom werken wij met vakkundige monteurs, die er plezier in hebben ons product zo mooi mogelijk bij u klaar te maken.

Wij bieden u een totaalpakket van advies tot oplevering

Van adviesgesprek tot oplevering; AMPA levert u het complete pakket, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Samen met de adviseur bespreekt u uw wensen. Bent u tevreden, dan komt de inmeter bij u langs voor het precieze meten van de maten voor de kozijnen. Heeft u gecontroleerd of al uw wensen zijn verwerkt, dan wordt uw bestelling in productie genomen. U krijgt bericht over de montagedatum, waarna ons montageteam bij u langs komt op de afgesproken datum en tijd. Pas na oplevering ontvangt u van ons een factuur en u betaalt ons pas volledig wanneer u tevreden bent. Dat is de service van AMPA Bouw & Kozijntechniek B.V.

AMPA’s kwaliteitsgarantie op kunststof kozijnen in Leidschendam

Met Veka kozijnen van AMPA bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit in combinatie met vakkundige montage. En dat voor een scherpe prijs. Klinkt dit aantrekkelijk? Wilt u ook nieuwe kunststof kozijnen en bent u woonachtig in Leidschendam? Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en een vrijblijvende offerte.

Contact formulier

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandssoorten: jpg, gif, pdf, zip, doc, .
    Heeft u een bestand of tekening die u ons wilt opsturen, gebruik dan deze mogelijkheid. Lukt het uploaden niet, mail ons: info@ampa.nl