Kunststof kozijnen Hoogeveen

AMPA werkt het zeer gerenommeerde merk Veka. Veka is het toonaangevende merk in de kozijnenbranche. Deze kozijnen zijn uiterst robuust en hebben een stabiel systeem dat voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Massieve stalen versterkingen verhogen de veiligheid en vormvastheid. Dankzij uitstekende materiaaleigenschappen zorgt Veka voor kozijnen die decennialang betrouwbaar functioneren.

Met Veka kozijnen van AMPA bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit in combinatie met vakkundige montage. En dat voor een scherpe prijs. Klinkt dit aantrekkelijk? Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en een vrijblijvende offerte.

Beter beveiligd met SKG kunststof kozijnen in Hoogeveen

De kozijnen van AMPA bieden inbraakpreventie conform SKG. Ook zijn onze draai-kiepramen voorzien van een XT-veiligheidsgrendel. Dit kleine detail heeft een groots effect. Ontworpen als een paddenstoelkop zorgt dit mechanisme voor nog meer veiligheid, doordat deze hoekvergrendeling 500 kg belastbaarder is dan traditionele veiligheidsbeslagen. Een speciaal afsluitbare raamboom maakt openen pas mogelijk nadat de sleutel gebruikt wordt. Uitermate geschikt voor verhoogde inbraakbeveiliging en kinderkamers. Mede hierdoor voldoen al onze kozijnelementen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Kortom, voor kunststof kozijnen in Hoogeveen zit u helemaal goed bij AMPA!

Graag komen wij u alle veiligheidsaspecten en voordelen toelichten in een persoonlijk gesprek. Maak hiervoor een afspraak via onderstaande formulier.

Contact formulier

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandssoorten: jpg, gif, pdf, zip, doc, .
    Heeft u een bestand of tekening die u ons wilt opsturen, gebruik dan deze mogelijkheid. Lukt het uploaden niet, mail ons: info@ampa.nl