Ook nieuwe kunststof kozijnen in Hoofddorp?

Verschillende profielen voor kozijnen
Bij AMPA kunt u kiezen uit verschillende kozijnprofielen van Veka. Alle kozijnprofielen zijn uiterst geschikt voor de hedendaagse bouw en zijn opgebouwd uit verschillende kamers en voorzien van hoogwaardige afdichtingen. Verschil in kwaliteit is er niet, verschil in uitstraling wel. Kiest u voor een minder verdiept profiel voor een moderne uitstraling, of wenst u liever een dieper profiel voor een luxere uitstraling? Ook kunt u kiezen uit alle RAL-kleuren en wel of geen houtnerfstructuur. Hierdoor passen uw nieuwe kozijnen altijd bij uw woning.

We komen uw nieuwe kunststof kozijnen in Hoofddorp plaatsen binnen 1 dag

Met Veka kozijnen van AMPA bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit in combinatie met vakkundige montage. En dat voor een scherpe prijs. Klinkt dit aantrekkelijk? Wij komen uw nieuwe kunststof kozijnen in Hoofddorp in de meeste gevallen zelfs plaatsen in slechts 1 dag. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan of neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Totaalpakket: van advies tot oplevering

Van adviesgesprek tot oplevering; AMPA levert u het complete pakket, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Samen met de adviseur bespreekt u uw wensen. Bent u tevreden, dan komt de inmeter bij u langs voor het precieze meten van de maten voor de kozijnen. Heeft u gecontroleerd of al uw wensen zijn verwerkt, dan wordt uw bestelling in productie genomen. U krijgt bericht over de montagedatum, waarna ons montageteam bij u langs komt op de afgesproken datum en tijd. Pas na oplevering ontvangt u van ons een factuur en u betaalt ons pas volledig wanneer u tevreden bent. Dat is de service van AMPA Bouw & Kozijntechniek B.V.

kunststof kozijnen binnen 1 dag geplaatst