Dé kunststof kozijnen specialist uit Hengelo

Woonachtig in regio Twente en op zoek naar een betrouwbaar adres voor nieuwe kunststof kozijnen, kunststof deuren, kunststof schuifpui of dakkapelrenovatie? AMPA Bouw & Kozijntechniek B.V. is dan hét juiste adres. Wij leveren u het totaal plaatje voor een zeer aantrekkelijke prijs. Wij adviseren en realiseren van A-Z en dat onder één dak!

 

Bespaar op uw energiekosten en kies voor de kunststof kozijnen van AMPA Hengelo

Met kunststof kozijnen bespaart u op schilderkosten, wat u op de langere termijn veel geld zal opleveren. Wist u dat kunststof kozijnen een levensduur hebben van minstens 50 jaar? Tel de kosten voor de schilder van die 50 jaar maar eens bij elkaar op! Daarnaast bespaart u met kunststof kozijnen aanzienlijk op uw energierekening. Niet alleen het glas isoleert, ook het kozijn op zich.  AMPA werkt uitsluitend met kozijnen met 7 kamertechnologie wat zorgt voor optimale warmte isolatie. Zoals gezegd isoleert ook het HR++ glas. Hoe lager de U-Waarde van het glas, hoe beter de isolatie. Standaard glas in de kozijnen van AMPA heeft een U-waarde van 1,1 W/m2K. Maar u kunt uiteraard ook kiezen voor triple-beglazing, wat een hogere isolatie waarde oplevert. Ons hoogrendementsglas isoleert 2 tot 3 maal beter dan regulier dubbel glas.

Uw droomhuis en woonwensen waargemaakt tegen een eerlijke prijs

AMPA werkt met de beste kwaliteit kunststof kozijnen en kunststof deuren en onze vakkundige monteurs plaatsen kozijnen voor u aan de hand van de laatste normen. Naast alle algemene voordelen van kunststof kozijnen kunt u bij AMPA uw kozijnen helemaal naar uw wens laten uitvoeren. Altijd speciaal voor u op maat gemaakt. Onze verschillende kozijnprofielen hebben allemaal een luxe uitstraling, zijn verkrijgbaar in vele RAL-kleuren en met of zonder houtnerfstructuur. Geïnteresseerd? Vraag dan nu gratis een offerte aan, of maak een vrijblijvende afspraak: 088-2672000 of mail ons.

Laat u terugbellen