Dé kunststof kozijnen specialist uit Hengelo

Woonachtig in regio Twente en op zoek naar een betrouwbaar adres voor nieuwe kunststof kozijnen, deuren, dakkapel of schuifpui? AMPA Bouw & Kozijntechniek B.V. is dan hét juiste adres. Wij leveren u het totaal plaatje voor een zeer aantrekkelijke prijs. Wij adviseren en realiseren van A-Z en dat onder één dak!

Bespaar op uw energiekosten en kies voor de kunststof kozijnen van AMPA Hengelo

Met kunststof kozijnen bespaart u op schilderkosten, wat u op de langere termijn veel geld zal opleveren. Wist u dat kunststof kozijnen een levensduur hebben van minstens 50 jaar? Tel de kosten voor de schilder van die 50 jaar maar eens bij elkaar op! Daarnaast bespaart u met kunststof kozijnen aanzienlijk op uw energiekosten. Wist u dat er in de bouw pas na 1995 rekening is gehouden met de isolatiewaarden van kozijnen? Niet alleen het glas isoleert, ook het kozijn op zich. Bij kozijnen van voor die periode gaat daarom vaak veel energie verloren, onder andere door de aansluiting van het kozijn op het metselwerk. AMPA werkt uitsluitend met kozijnen met meerkamertechnologie voor krachtige warmte isolatie. Zoals gezegd isoleert ook het glas. Hoe lager de U-Waarde van het glas, hoe beter de isolatie. Glas in de kozijnen van AMPA heeft een U-waarde van 1,1 W/m2K. Ons hoogrendementsglas isoleert 2 tot 3 maal beter dan ander dubbel glas.

Uw droomhuis en woonwensen waargemaakt tegen een eerlijke prijs

AMPA werkt met de beste kwaliteit kozijnen en onze vakkundige monteurs monteren voor u aan de hand van de laatste normen. Naast alle algemene voordelen van kunststof kozijnen kunt u bij AMPA uw kozijnen helemaal naar uw wens laten uitvoeren. Onze verschillende kozijnprofielen hebben allemaal een luxe uitstraling, zijn verkrijgbaar in alle RAL-kleuren en met of zonder houtnerfstructuur. U bent van harte welkom een kijkje te komen nemen voor diverse kunststof kozijnen in onze showroom aan de Breemarsweg 88 in Hengelo.

Offerte aanvragen voor kunststof kozijnen in Hengelo

Laat u terugbellen