Kunststof kozijnen in Heerhugowaard

Kies voor duurzaamheid
Kunststof kozijnen zijn erg duurzaam. Ze worden gemaakt van PVC (Polyvinylchloride). Er is geen houtkap voor nodig en daarnaast is de productie ervan steeds verbeterd. De Europese PVC industrie heeft het productieproces, het inzamelen en het recyclen van kunststof sterk verbeterd. PVC afval wordt ingezameld en goed gesorteerd. De materialen zijn nu tot 10 keer recyclebaar, zonder kwaliteitsverlies. Ook zijn er geen milieuvervuilende producten nodig voor het onderhoud.

Uw woonwensen waarmaken
U kunt uw woonwensen waarmaken, doordat u veel keus hebt in de indeling van uw kozijnen, de kleuren en de keuze in wel of geen houtnerfstructuur. Ook kunt u denken aan het laten toepassen van ventilatieroosters, horren, rolluiken of zonwering. Zelfs speciale sloten in voordeuren zijn een optie.

Bestel kunststof kozijnen in Heerhugowaard bij AMPA

Bestelt u uw kunststof kozijnen bij AMPA, dan bent u verzekerd van betrouwbare en duurzame kwaliteit voor een scherpe prijs. Een van onze adviseurs komt graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek over kunststof kozijnen in Heerhugowaard.

nieuwe kunststof kozijnen in Alphen aan den Rijn