Kunststof kozijnen Heerenveen

Waarom kiezen voor AMPA?

Door onze jarenlange ervaring kunnen de experts van AMPA vrijwel iedere woning voorzien van kunststof kozijnen op maat. Betrouwbare kwaliteit kozijnen en montage door deskundige monteurs maakt dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Van adviesgesprek tot oplevering, tot jarenlange garanties; kiezen voor AMPA betekent kiezen voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Bestel uw kunststof kozijnen in Heerenveen en begin ook met besparen

Wat zijn de voordelen van nieuwe kunststof kozijnen?

De meeste voordelen van kunststof kozijnen zijn bij de meeste mensen wel bekend. Ze zijn onderhoudsarm, inbraakwerend, milieuvriendelijk en isolerend. De hedendaagse kunststof kozijnen zijn vooral ook energiekosten besparend. Vanaf 1995 is er in de bouw pas rekening gehouden met isolatiewaarden van kozijnen. Bij kozijnen van voor die periode gaat daarom vaak veel energie verloren, onder andere door de aansluiting van het kozijn op het metselwerk. De Veka kunststof kozijnen van AMPA zijn voorzien van een innovatieve meerkamerconstructie voor uitstekende thermische isolatie en worden geplaatst door middel van een kunststof stelkozijn voor een duurzame afdichting tussen binnen- en buitenmuur. Glas in de kozijnen van AMPA heeft een U-waarde van 1,1 W/m2K. Ons hoogrendementsglas isoleert 2 tot 3 maal beter dan ander dubbel glas. Dit resulteert in een aanzienlijke reductie van het energiegebruik en maakt energie besparen wel erg eenvoudig!

AMPA levert haar kunststof kozijnen ook in Heerenveen tegen aantrekkelijke tarieven, vul onderstaande formulier en wij nemen binnen 24uur contact met u op voor een afspraak of vrijblijvende offerte.

 

Contact formulier

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandssoorten: jpg, gif, pdf, zip, doc, .
    Heeft u een bestand of tekening die u ons wilt opsturen, gebruik dan deze mogelijkheid. Lukt het uploaden niet, mail ons: info@ampa.nl