Kunststof kozijnen in Heerde

Houd inbrekers buiten de deur met kunststof kozijnen van AMPA Bouw & Kozijntechniek B.V. Kozijnen moeten niet alleen mooi zijn, maar ook vooral veilig. Hier hechten wij bij AMPA absoluut waarde aan. Onze inbraakwerende, kind veilige sluitsystemen voldoen uiteraard aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Onze draaikiep-elementen zijn tevens uitgevoerd met een extra veilig XT-veilgheidsbeslag: hierdoor bent u verzekerd van de beste beveiliging van uw woning. Niet alleen onze kozijnen zijn inbraakwerend; ook onze deuren zijn extra beveiligd; deze zijn standaard uitgerust met meerpuntssluitingen voorzien van automaatslot.

Wanneer is het echt tijd om uw kozijnen te vervangen?

Soms voelt u ineens een koude luchtstroom in huis. Of zijn uw ramen in de ochtend helemaal beslagen. Misschien heeft u last van rot in het kozijn, of sluiten uw draaidelen niet meer goed. Dan is het mogelijk dat uw kozijnen toe zijn aan vervanging. Naast dat oude kozijnen slecht isoleren en er dus veel warmte verloren gaat, zijn oude kozijnen vaak ook niet meer inbraakveilig. Een inbreker kan deze makkelijk forceren en dat is geen prettig idee als u boven ligt te slapen of op vakantie bent. Daarnaast ademt u ook nog ongezonde lucht in door de ontstane schimmels door vochtige beglazing aan de binnenzijde.

Maak ook kennis met de betrouwbare kunststof kozijnen leverancier in Heerde

U heeft ruime keuze uit verschillende profielen, verschillende verbindingen (denk aan een rechte houtlookverbinding), verschillende kleuren en extra opties. Hierdoor zullen uw nieuwe kozijnen altijd bij de stijl van uw woning passen. Dit maakt kunststof kozijnen tot een aanwinst voor ieder huis. Vraag via onderstaande formulier een gratis offerte op voor kunststof kozijnen in Heerde.

Contact formulier

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandssoorten: jpg, gif, pdf, zip, doc, .
    Heeft u een bestand of tekening die u ons wilt opsturen, gebruik dan deze mogelijkheid. Lukt het uploaden niet, mail ons: info@ampa.nl

Meer Informatie?

AMPA
Bouw & Kozijntechniek B.V.

Breemarsweg 88
7553 HS Hengelo

Tel. 088-26 72 000
Email: info@ampa.nl

Laat u terugbellen