Kunststof kozijnen in Harmelen

AMPA kunststof kozijnen specialist in HarmelenHeeft u op andere sites van kunststof kozijnbedrijven wel eens gelezen dat u moet bijbetalen voor kozijnen in andere kleuren dan crème, wit, blauw, antraciet of groen? En vond u dat ook zo raar? Bij AMPA Bouw & Kozijntechniek B.V. vinden we dat ook! Bij ons hoeft u absoluut niet bij te betalen voor kozijnen in een andere kleur. Al kiest u voor rode kozijnen met paarse draaidelen; de prijs blijft hetzelfde als wanneer u zou kiezen voor standaard witte kozijnen. Dat is omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen zijn of haar nieuwe kozijnen naar wens moet kunnen laten uitvoeren. Hierdoor passen uw kunststof kozijnen altijd bij de stijl van uw woning. En mooi afgeronde projecten met een persoonlijke touch zien we graag bij AMPA.

 

 

 

Tips voor het reinigen van uw kozijnen na een montage

Zijn er nieuwe kozijnen door AMPA bij u geplaatst, zal er altijd wat slijpsel achterblijven rond de bewegende delen. Dit kunt u het beste direct schoonmaken met water met een mild reinigingsmiddel. Uw nieuwe kozijnen hebben dan een frisse start.
U zult merken dat u, ondanks onze gratis horren in draaikiep-ramen, na verloop van tijd toch wat klein vuil binnen krijgt wat zich nestelt rond het draaikiep-raam. Het enige wat u hoeft te doen is de hor en de binnenkant van het raam eens in de zoveel tijd te reinigen met behulp van een kleine stofzuigermond of een vochtig doekje.

Kies bewust en ga voor nieuwe kunststof kozijnen in Harmelen bij AMPA

Een verstandige keuze is de aanschaf van nieuwe kunststof kozijnen in Harmelen. Deze zijn isolerend, inbraakveilig en onderhoudsarm. Bij AMPA Bouw & Kozijntechniek B.V. bent u verzekerd van de beste kwaliteit door de nieuwste materialen en vakkundige montage.

Contact formulier

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandssoorten: jpg, gif, pdf, zip, doc, .
    Heeft u een bestand of tekening die u ons wilt opsturen, gebruik dan deze mogelijkheid. Lukt het uploaden niet, mail ons: info@ampa.nl

Meer Informatie?

AMPA Bouw & Kozijntechniek B.V.

Breemarsweg 88
7553 HS Hengelo

Tel. 088-2672 000
Email: info@ampa.nl

Laat u terugbellen