Kunststof kozijnen in Gouda

Besparen
Met kunststof kozijnen bespaart u op schilderkosten, wat u op de langere termijn veel geld zal opleveren. Wist u dat kunststof kozijnen een levensduur hebben van minstens 50 jaar? Tel de kosten voor de schilder van die 50 jaar maar eens bij elkaar op!
Daarnaast bespaart u met kunststof kozijnen aanzienlijk op uw energiekosten. Wist u dat er in de bouw pas na 1995 rekening is gehouden met de isolatiewaarden van kozijnen? Niet alleen het glas isoleert, ook het kozijn op zich. Bij kozijnen van voor die periode gaat daarom vaak veel energie verloren, onder andere door de aansluiting van het kozijn op het metselwerk. AMPA werkt uitsluitend met kozijnen met meerkamertechnologie voor krachtige warmte isolatie.
Zoals gezegd isoleert ook het glas. Hoe lager de U-Waarde van het glas, hoe beter de isolatie. Glas in de kozijnen van AMPA heeft een U-waarde van 1,1 W/m2K. Ons hoogrendementsglas isoleert 2 tot 3 maal beter dan ander dubbel glas.

Beter beveiligd met kunststof kozijnen
De kozijnen van AMPA bieden inbraakpreventie conform SKG. Ook zijn onze draai-kiepramen voorzien van een XT-veiligheidsgrendel. Dit kleine detail heeft een groots effect. Ontworpen als een paddenstoelkop zorgt dit mechanisme voor nog meer veiligheid, doordat deze hoekvergrendeling 500 kg belastbaarder is dan traditionele veiligheidsbeslagen. Een speciaal afsluitbare raamboom maakt openen pas mogelijk nadat de sleutel gebruikt wordt. Uitermate geschikt voor verhoogde inbraakbeveiliging en kinderkamers. Mede hierdoor voldoen al onze kozijnelementen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Gegarandeerd de beste kwaliteit kunststof kozijnen in Gouda

Het grote voordeel aan montage van kunststof kozijnen in Gouda door AMPA is dat wij werken met een kunststof stelkozijn. Dit stelkozijn zorgt voor een perfecte aansluiting met het kunststof kozijn en zorgt voor een duurzame afdichting tussen de binnen- en buitenmuur. Tevens vergroot het de inbraakveiligheid en verlengt het de levensduur van het kunststof kozijn.

Kom een kijkje nemen in onze showroom of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis.

kunststof kozijnen in Gouda nodig ?