Kunststof kozijnen in Flevoland

U bent op zoek naar kunststof kozijnen, deuren, een schuifpui of een dakkapel in Flevoland? Dan bent u bij AMPA Bouw & Kozijntechniek B.V. aan het juiste adres. Wij leveren u het complete plaatje voor een aantrekkelijke prijs. Van adviesgesprek tot oplevering; bij AMPA vindt u alles onder 1 dak.

Hoge rendement in uw woning met onze kunststof kozijnen

Met kunststof kozijnen bespaart u op schilderkosten, wat u op de langere termijn veel geld zal opleveren. Wist u dat kunststof kozijnen een levensduur hebben van minstens 50 jaar? Tel de kosten voor de schilder van die 50 jaar maar eens bij elkaar op! Daarnaast bespaart u met kunststof kozijnen aanzienlijk op uw energiekosten. Wist u dat er in de bouw pas na 1995 rekening is gehouden met de isolatiewaarden van kozijnen? Niet alleen het glas isoleert, ook het kozijn op zich. Bij kozijnen van voor die periode gaat daarom vaak veel energie verloren, onder andere door de aansluiting van het kozijn op het metselwerk. AMPA werkt uitsluitend met kozijnen met meerkamertechnologie voor krachtige warmte isolatie. Zoals gezegd isoleert ook het glas. Hoe lager de U-Waarde van het glas, hoe beter de isolatie. Glas in de kozijnen van AMPA heeft een U-waarde van 1,1 W/m2K. Ons hoogrendementsglas isoleert 2 tot 3 maal beter dan ander dubbel glas.

Wij leveren altijd maatwerk zoals u dat wenst

AMPA werkt met de beste kwaliteit kozijnen en onze vakkundige monteurs monteren voor u aan de hand van de laatste normen. Naast alle algemene voordelen van kunststof kozijnen kunt u bij AMPA uw kozijnen helemaal naar uw wens laten uitvoeren. Onze verschillende kozijnprofielen hebben allemaal een luxe uitstraling, zijn verkrijgbaar in alle RALkleuren en met of zonder houtnerfstructuur.

De beste kwaliteit kozijnen, dat is een garantie!

Het grote voordeel aan montage van kunststof kozijnen door AMPA is dat wij werken met een kunststof stelkozijn. Dit stelkozijn zorgt voor een perfecte aansluiting met het kunststof kozijn en zorgt voor een duurzame afdichting tussen de binnen- en buitenmuur. Tevens vergroot het de inbraakveiligheid en verlengt het de levensduur van het kunststof kozijn.

Advies in kunststof kozijnen in Flevoland

U bent van harte welkom een kijkje te komen nemen in onze showroom. Wilt u liever een deskundig advies bij u thuis? Ook dat is mogelijk. Onze kunststof kozijnen specialisten komen ook bij u langs. Neem dus contact met ons op via mail, de telefoon of ons contactformulier. Een van onze adviseurs komt graag bij u langs voor een GRATIS vrijblijvend adviesgesprek.

Contact formulier

  • Uw telefoonnummer gebruiken wij alleen om antwoord te geven op uw vraag.
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandssoorten: jpg, gif, pdf, zip, doc, .
    Heeft u een bestand of tekening die u ons wilt opsturen, gebruik dan deze mogelijkheid. Lukt het uploaden niet, mail ons: info@ampa.nl

Gratis offerte!

AMPABouw & Kozijntechniek B.V.
Breemarsweg 88
7553 HS Hengelo

Tel. 088-2672 000
Email: info@ampa.nl

Laat u terugbellen