Kunststof kozijnen specialist voor Emmen

U bent op zoek naar kunststof kozijnen, deuren, een schuifpui of een dakkapel. Dan bent u bij AMPA Bouw & Kozijntechniek B.V. aan het juiste adres. Wij leveren u het complete plaatje voor een aantrekkelijke prijs. Van adviesgesprek tot oplevering; bij AMPA vindt u alles onder 1 dak.

Gegarandeerd de beste kwaliteit kunststof kozijnen in Emmen

Het grote voordeel aan montage van kunststof kozijnen in Emmen door AMPA is dat wij werken met een kunststof stelkozijn. Dit stelkozijn zorgt voor een perfecte aansluiting met het kunststof kozijn en zorgt voor een duurzame afdichting tussen de binnen- en buitenmuur. Tevens vergroot het de inbraakveiligheid en verlengt het de levensduur van het kunststof kozijn.

Vraag een gratis offerte bij ons op!

U bent van harte welkom een kijkje te komen nemen in onze showroom. Wilt u liever een deskundig advies bij u thuis? Ook dat is mogelijk. Neem contact met ons op en via mail, de telefoon of ons contactformulier. Een van onze adviseurs komt graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Contact formulier

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandssoorten: jpg, gif, pdf, zip, doc, .
    Heeft u een bestand of tekening die u ons wilt opsturen, gebruik dan deze mogelijkheid. Lukt het uploaden niet, mail ons: info@ampa.nl