Kunststof kozijnen in Eindhoven

Uw wensen
U kunt uw woonwensen waarmaken, doordat u veel keus hebt in de indeling van uw kunststof kozijnen, de kleuren en de keuze in wel of geen houtnerfstructuur. Ook kunt u denken aan het laten toepassen van ventilatieroosters, horren, rolluiken of zonwering. Zelfs speciale sloten in voordeuren zijn een optie.

Beter beveiligd met kunststof kozijnen
De kozijnen van AMPA bieden inbraakpreventie conform SKG. Ook zijn onze draai-kiepramen voorzien van een XT-veiligheidsgrendel. Dit kleine detail heeft een groots effect. Ontworpen als een paddenstoelkop zorgt dit mechanisme voor nog meer veiligheid, doordat deze hoekvergrendeling 500 kg belastbaarder is dan traditionele veiligheidsbeslagen. Een speciaal afsluitbare raamboom maakt openen pas mogelijk nadat de sleutel gebruikt wordt. Uitermate geschikt voor verhoogde inbraakbeveiliging en kinderkamers. Mede hierdoor voldoen al onze kozijnelementen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

De beste kwaliteit kunststof kozijnen nu ook in Eindhoven

Door onze jarenlange ervaring kunnen de experts van AMPA vrijwel iedere woning voorzien van kunststof kozijnen op maat in regio Eindhoven. Betrouwbare kwaliteit kozijnen en montage door deskundige monteurs maakt dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Van adviesgesprek tot oplevering, tot jarenlange garanties; kiezen voor AMPA betekent kiezen voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Kom een kijkje nemen in onze showroom of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis. Liever een gratis offerte per mail? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt binnen enkele werkdagen een prijsopgave van ons.

Contact formulier

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandssoorten: jpg, gif, pdf, zip, doc, .
    Heeft u een bestand of tekening die u ons wilt opsturen, gebruik dan deze mogelijkheid. Lukt het uploaden niet, mail ons: info@ampa.nl