De beste kunststof kozijnen in Deventer

Bent u op zoek naar nieuwe kunststof kozijnen in Deventer? Dan bent u bij AMPA Bouw & Kozijntechniek B.V. aan het juiste adres. Wij bieden u een volledig en compleet traject; van gratis offerte tot aan garanties. Wanneer u bij ons een gratis offerte aanvraagt, zal er contact met u worden opgenomen door een van onze adviseurs. Deze bouwkundig opgeleide adviseur komt bij u thuis en bespreekt met u uw wensen. Hiervan krijgt u een uitgebreide offerte thuis gestuurd.

Het onderhoud van onze kozijnen is zeer eenvoudig, lees hoe!

Leest u ook overal dat kunststof kozijnen onderhoudsarm zijn? En bent u ook benieuwd wat dat precies inhoudt? Het grootste verschil in onderhoud met houten kozijnen is een inkoppertje; kunststof kozijnen hoeft u niet te schilderen. Deze kozijnen zijn kleurvast en kunnen niet rotten. U hoeft hiervoor de ladder dus niet meer op. Zijn er nieuwe kozijnen door AMPA bij u geplaatst, zal er altijd wat slijpsel achterblijven rond de bewegende delen. Dit kunt u het beste direct schoonmaken met water met een mild reinigingsmiddel. Uw nieuwe kozijnen hebben dan een frisse start. U zult merken dat u, ondanks onze gratis horren in draaikiep-ramen, na verloop van tijd toch wat klein vuil binnen krijgt wat zich nestelt rond het draaikiep-raam. Het enige wat u hoeft te doen is de hor en de binnenkant van het raam eens in de zoveel tijd te reinigen met behulp van een kleine stofzuigermond of een vochtig doekje. Het kozijn aan de buitenkant heeft ook niet meer nodig dan af en toe een veeg van een vochtige doek met een mild reinigingsmiddel om te voorkomen dat vuil zich ophoopt. Heeft u generfde delen aan de buitenkant? Wees hier dan extra alert op en pak het schoonmaakdoekje net even wat vaker. Zo houdt u met minimale inspanning uw kozijnen tientallen jaren mooi.

Vraag een gratis offerte voor kunststof kozijnen in Deventer voor de beste prijs

U kunt via onderstaand formulier uw wensen en foto’s doorsturen naar onze klantenservice. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen voor een passende voorstel. U kunt ook ervoor kiezen om teruggebeld te worden door één van onze medewerkers.

Contact formulier

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandssoorten: jpg, gif, pdf, zip, doc, .
    Heeft u een bestand of tekening die u ons wilt opsturen, gebruik dan deze mogelijkheid. Lukt het uploaden niet, mail ons: info@ampa.nl

AMPA Bouw & Kozijntechniek B.V.
Breemarsweg 88
7553 HS Hengelo

Tel. 088-2672 000
Email: info@ampa.nl

Laat u terugbellen