Kunststof kozijnen in Den Haag

Twijfelt u nog over het aanschaffen van kunststof kozijnen in Den Haag? Dan helpen u graag op weg met deze 7 voordelen van kunststof kozijnen;

 • Kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm. Slechts af en toe een mild sopje en een doekje over de kozijnen is voldoende om uw kozijnen jarenlang mooi te houden.
 • Kunststof kozijnen zijn bestand tegen alle weersinvloeden. Van zonnige zomers tot koude winters, u zit er altijd comfortabel bij.
 • Kunststof kozijnen bieden goede bescherming tegen inbraak. Onze kozijnen voldoen aan het PKVW (Politie Keurmerk Veilig Wonen)
 • Kunststof kozijnen zijn vochtwerend en isolerend. Door de goede rubbers en het meerkamersysteem in onze kozijnen.
 • Kunststof kozijnen zijn milieuvriendelijk en duurzaam. Onze kozijnen worden gerecycled.
 • Kunststof kozijnen zijn energiebesparend. Door de hoge isolatiewaarden, bespaart u veel geld op uw energierekening.
 • Kunststof kozijnen zijn verkrijgbaar in veelzijdige designs. Voor alle woningtypes is er wel een geschikt kunststof kozijn type te vinden, en natuurlijk zijn er ook vele kleuren mogelijk.

Kies een duurzame oplossing, bestel uw kunststof kozijnen in Den Haag bij AMPA

Zoals benoemd zijn kunststof kozijnen erg duurzaam. Ze worden gemaakt van PVC (Polyvinylchloride). Er is geen houtkap voor nodig en daarnaast is de productie ervan steeds verbeterd. De Europese PVC industrie heeft het productieproces, het inzamelen en het recyclen van kunststof sterk verbeterd. PVC afval wordt ingezameld en goed gesorteerd. De materialen zijn nu tot 10 keer recyclebaar, zonder kwaliteitsverlies. Ook zijn er geen milieuvervuilende producten nodig voor het onderhoud.

Vul onderstaande formulier in en ontvang binnen binnen enkele dagen een gratis offerte

Contact formulier

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandssoorten: jpg, gif, pdf, zip, doc, .
  Heeft u een bestand of tekening die u ons wilt opsturen, gebruik dan deze mogelijkheid. Lukt het uploaden niet, mail ons: info@ampa.nl