Kunststof kozijnen in Dalfsen

Heeft u op andere sites van kunststof kozijnbedrijven wel eens gelezen dat u moet bijbetalen voor kozijnen in andere kleuren dan crème, wit, blauw, antraciet of groen? En vond u dat ook zo raar? Bij AMPA Bouw & Kozijntechniek B.V. vinden we dat ook! Bij ons hoeft u absoluut niet bij te betalen voor kozijnen in een andere kleur. Al kiest u voor rode kozijnen met paarse draaidelen; de prijs blijft hetzelfde als wanneer u zou kiezen voor standaard witte kozijnen. Dat is omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen zijn of haar nieuwe kozijnen naar wens moet kunnen laten uitvoeren.

Het grootste voordeel van kunststof kozijnen is een inkoppertje

Leest u ook overal dat kunststof kozijnen onderhoudsarm zijn? En bent u ook benieuwd wat dat precies inhoudt?
Het grootste verschil in onderhoud met houten kozijnen is een inkoppertje; kunststof kozijnen hoeft u niet te schilderen. Deze kozijnen zijn kleurvast en kunnen niet rotten. U hoeft hiervoor de ladder dus niet meer op.
Zijn er nieuwe kozijnen door AMPA bij u geplaatst, zal er altijd wat slijpsel achterblijven rond de bewegende delen. Dit kunt u het beste direct schoonmaken met water met een mild reinigingsmiddel. Uw nieuwe kozijnen hebben dan een frisse start.

Onze kunststof kozijnen in Dalfsen leveren u uiteindelijk geld op!

Soms voelt u ineens een koude luchtstroom in huis. Of zijn uw ramen in de ochtend helemaal beslagen. Misschien heeft u last van rot in het kozijn, of sluiten uw draaidelen niet meer goed. Dan is het mogelijk dat uw kozijnen toe zijn aan vervanging. Naast dat oude kozijnen slecht isoleren en er dus veel warmte verloren gaat, zijn oude kozijnen vaak ook niet meer inbraakveilig. Een inbreker kan deze makkelijk forceren en dat is geen prettig idee als u boven ligt te slapen of op vakantie bent. Daarnaast ademt u ook nog ongezonde lucht in door de ontstane schimmels door vochtige beglazing aan de binnenzijde. Heeft u hier dus last van, dan adviseren wij om nieuwe kunststof kozijnen in uw woning in Dalfsen te laten plaatsen door AMPA. Bij ons krijgt u 10jaar garantie op het materiaal en wij zorgen voor een uitstekende afwerking tijdens de montage. Benieuwd naar onze service en kwaliteit? Vul onderstaande formulier in voor een gratis offerte.

Contact formulier

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandssoorten: jpg, gif, pdf, zip, doc, .
    Heeft u een bestand of tekening die u ons wilt opsturen, gebruik dan deze mogelijkheid. Lukt het uploaden niet, mail ons: info@ampa.nl

Meer Informatie?

AMPA
Bouw & Kozijntechniek B.V.

Breemarsweg 88
7553 HS Hengelo

Tel. 088-2672 000
Email: info@ampa.nl

Laat u terugbellen