Kunststof kozijnen in Coevorden

Leest u ook overal dat kunststof kozijnen onderhoudsarm zijn? En bent u ook benieuwd wat dat precies inhoudt? Het grootste verschil in onderhoud met houten kozijnen is een inkoppertje; kunststof kozijnen hoeft u niet te schilderen. Deze kozijnen zijn kleurvast en kunnen niet rotten. U hoeft hiervoor de ladder dus niet meer op. Het kozijn aan de buitenkant heeft ook niet meer nodig dan af en toe een veeg van een vochtige doek met een mild reinigingsmiddel om te voorkomen dat vuil zich ophoopt. Heeft u generfde delen aan de buitenkant? Wees hier dan extra alert op en pak het schoonmaakdoekje net even wat vaker. Zo houdt u met minimale inspanning uw kozijnen tientallen jaren mooi!

Kunststof kozijnen in Coevorden met het politiekeurmerk veilig wonen

Houd inbrekers buiten de deur met kunststof kozijnen van AMPA Bouw & Kozijntechniek B.V. Kozijnen moeten niet alleen mooi zijn, maar ook vooral veilig. Hier hechten wij bij AMPA absoluut waarde aan. Onze inbraakwerende, kind veilige sluitsystemen voldoen uiteraard aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Onze draaikiep-elementen zijn tevens uitgevoerd met een extra veilig XT-veilgheidsbeslag: hierdoor bent u verzekerd van de beste beveiliging van uw woning. Niet alleen onze kozijnen zijn inbraakwerend; ook onze deuren zijn extra beveiligd; deze zijn standaard uitgerust met meerpuntssluitingen voorzien van automaatslot. Naast dat oude kozijnen slecht isoleren en er dus veel warmte verloren gaat, zijn oude kozijnen vaak ook niet meer inbraakveilig. Een inbreker kan deze makkelijk forceren en dat is geen prettig idee als u boven ligt te slapen of op vakantie bent. Daarnaast ademt u ook nog ongezonde lucht in door de ontstane schimmels door vochtige beglazing aan de binnenzijde. Voor een gratis offerte voor kunststof kozijnen in Coevorden, vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wilt u ook veilige, betaalbare en onderhoudsvrije kunststof kozijnen in Coevorden? Maak een afspraak!

Contact formulier

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandssoorten: jpg, gif, pdf, zip, doc, .
    Heeft u een bestand of tekening die u ons wilt opsturen, gebruik dan deze mogelijkheid. Lukt het uploaden niet, mail ons: info@ampa.nl

AMPA
Bouw & Kozijntechniek B.V.

Breemarsweg 88
7553 HS Hengelo

Tel. 088-2672 000
Email: info@ampa.nl

Laat u terugbellen