Kunststof kozijnen in Capelle aan den IJssel

Waarom wij werken met Veka kozijnen
Veka is het toonaangevende merk in de kozijnenbranche. Deze kozijnen zijn uiterst robuust en hebben een stabiel systeem dat voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Massieve stalen versterkingen verhogen de veiligheid en vormvastheid. Dankzij uitstekende materiaaleigenschappen zorgt Veka voor kozijnen die decennialang betrouwbaar functioneren.

Onze kozijnen zijn voorzien van het SKG keurmerk
De kozijnen van AMPA bieden inbraakpreventie conform SKG. Ook zijn onze draai-kiepramen voorzien van een XT-veiligheidsgrendel. Dit kleine detail heeft een groots effect. Ontworpen als een paddenstoelkop zorgt dit mechanisme voor nog meer veiligheid, doordat deze hoekvergrendeling 500 kg belastbaarder is dan traditionele veiligheidsbeslagen. Een speciaal afsluitbare raamboom maakt openen pas mogelijk nadat de sleutel gebruikt wordt. Uitermate geschikt voor verhoogde inbraakbeveiliging en kinderkamers. Mede hierdoor voldoen al onze kozijnelementen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Betrouwbare en duurzame kunststof kozijnen in Capelle aan den IJssel

Bestelt u uw kunststof kozijnen bij AMPA, dan bent u verzekerd van betrouwbare en duurzame kwaliteit voor een scherpe prijs.
Een van onze adviseurs komt graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Kom een kijkje nemen in onze showroom of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek over kunststof kozijnen bij u thuis in Capelle aan den IJssel.

VEKA kunststof kozijnen in Capelle aan den Ijssel