Kunststof kozijnen in Best

Door de nieuwste technieken hebben hedendaagse kunststof kozijnen een luxe uitstraling. Keuze uit diverse verdiepte profielen in de kleur die u wenst, zorgen voor een moderne of juist klassieke look van uw woning. U kunt er ook voor kiezen om uw kozijnen of draaidelen te laten voorzien van een nerfstructuur. Hierdoor krijgt uw kunststof kozijn de natuurlijke uitstraling van hout. De kunststof kozijnen van AMPA Bouw & Kozijntechniek B.V. hebben een luxe uitstraling. Door de nieuwste technieken en de beste inbouwmethoden zijn uw nieuwe kozijnen meer isolerend en meer naar uw wens uit te voeren dan ooit. De tijd dat kunststof kozijnen er plastic uitzagen is hierdoor echt verleden tijd.

Veilig wonen dankzij het Politiekeurmerk veilig wonen!

Houd inbrekers buiten de deur met kunststof kozijnen van AMPA Bouw & Kozijntechniek B.V. Kozijnen moeten niet alleen mooi zijn, maar ook vooral veilig. Hier hechten wij bij AMPA absoluut waarde aan. Onze inbraakwerende, kind veilige sluitsystemen voldoen uiteraard aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Onze draaikiep-elementen zijn tevens uitgevoerd met een extra veilig XT-veilgheidsbeslag: hierdoor bent u verzekerd van de beste beveiliging van uw woning.
Niet alleen onze kozijnen zijn inbraakwerend; ook onze deuren zijn extra beveiligd; deze zijn standaard uitgerust met meerpuntssluitingen voorzien van automaatslot.

AMPA Bouw & Kozijntechniek B.V. biedt kunststof kozijnen in Best voor iedere bewoner en in elke smaak en stijl. Voor elk type woning hebben wij een passend profiel in ons assortiment. U bent de deskundige betreffende uw woning, dus nieuwe kunststof kozijnen van AMPA worden altijd naar uw specifieke wensen gemaakt. U bepaalt zelf de indeling en het ontwerp. Zo heeft u bijvoorbeeld invloed op de hoeveelheid licht in uw woning. Kies bijvoorbeeld voor ramen in of naast uw voordeur. Creëer meer licht met bovenramen of verbind uw tuin met uw woning door openslaande tuindeuren of een schuifpui. Bij AMPA helpen we graag uw woonwensen waar te maken.

Kunststof kozijnen in Best nodig? Bel ons of vul onderstaand formulier in voor een gratis offerte

Meer Informatie?

AMPA
Bouw & Kozijntechniek B.V.

Breemarsweg 88
7553 HS Hengelo

Tel. 088-2672 000

Email: info@ampa.nl

Laat u terugbellen