Kunststof kozijnen in Barendrecht

maak kennis met onze kunststof kozijnen in BarendrechtSoms voelt u ineens een koude luchtstroom in huis. Of zijn uw ramen in de ochtend helemaal beslagen. Misschien heeft u last van rot in het kozijn, of sluiten uw draaidelen niet meer goed. Dan is het mogelijk dat uw kozijnen toe zijn aan vervanging. Naast dat oude kozijnen slecht isoleren en er dus veel warmte verloren gaat, zijn oude kozijnen vaak ook niet meer inbraakveilig. Een inbreker kan deze makkelijk forceren en dat is geen prettig idee als u boven ligt te slapen of op vakantie bent. Daarnaast ademt u ook nog ongezonde lucht in door de ontstane schimmels door vochtige beglazing aan de binnenzijde. Een verstandige keuze is de aanschaf van nieuwe kunststof kozijnen. Deze zijn isolerend, inbraakveilig en onderhoudsarm. Bij AMPA Bouw & Kozijntechniek B.V. bent u verzekerd van de beste kwaliteit door de nieuwste materialen en vakkundige montage.

Houd inbrekers buiten de deur met onze kozijnen

Houd inbrekers buiten de deur met kunststof kozijnen van AMPA Bouw & Kozijntechniek B.V. Kozijnen moeten niet alleen mooi zijn, maar ook vooral veilig. Hier hechten wij bij AMPA absoluut waarde aan. Onze inbraakwerende, kind veilige sluitsystemen voldoen uiteraard aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Onze draaikiep-elementen zijn tevens uitgevoerd met een extra veilig XT-veilgheidsbeslag: hierdoor bent u verzekerd van de beste beveiliging van uw woning. Niet alleen onze kozijnen zijn inbraakwerend; ook onze deuren zijn extra beveiligd; deze zijn standaard uitgerust met meerpuntssluitingen voorzien van automaatslot.

Kunststof kozijnen in Barendrecht nodig? Vraag een offerte op!

Bent u op zoek naar nieuwe kunststof kozijnen? Dan bent u bij AMPA Bouw & Kozijntechniek B.V. aan het juiste adres. Wij bieden u een volledig en compleet traject; van gratis offerte tot aan garanties.
Wanneer u bij ons een gratis offerte aanvraagt, zal er contact met u worden opgenomen door een van onze adviseurs. Deze bouwkundig opgeleide adviseur komt bij u thuis en bespreekt met u uw wensen. Hiervan krijgt u een uitgebreide offerte thuis gestuurd.

Contact formulier

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandssoorten: jpg, gif, pdf, zip, doc, .
    Heeft u een bestand of tekening die u ons wilt opsturen, gebruik dan deze mogelijkheid. Lukt het uploaden niet, mail ons: info@ampa.nl

AMPA
Bouw & Kozijntechniek B.V.

Breemarsweg 88
7553 HS Hengelo

Tel. 088-2672 000
Email: info@ampa.nl

Laat u terugbellen