Uw kunststof kozijnen specialist in heel Assen

Komt u bedrijven tegen die kunststof kozijnen in Assen verkopen en vragen om bij te betalen voor kozijnen in een andere kleur dan crème, wit, blauw, antraciet of groen? En vond u dat ook zo raar? Bij AMPA Bouw & Kozijntechniek B.V. vinden we dat ook! Bij ons hoeft u absoluut niet bij te betalen voor kozijnen in een andere kleur. Al kiest u voor rode kozijnen met paarse draaidelen; de prijs blijft hetzelfde als wanneer u zou kiezen voor standaard witte kozijnen.

Met onze kunststof kozijnen in Assen bent u verzekerd van de beste veiligheid conform het politiekeurmerk!

Houd inbrekers buiten de deur met kunststof kozijnen van AMPA Bouw & Kozijntechniek B.V. Kozijnen moeten niet alleen mooi zijn, maar ook vooral veilig. Hier hechten wij bij AMPA absoluut waarde aan. Onze inbraakwerende, kind veilige sluitsystemen voldoen uiteraard aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Onze draaikiep-elementen zijn tevens uitgevoerd met een extra veilig XT-veilgheidsbeslag: hierdoor bent u verzekerd van de beste beveiliging van uw woning. Niet alleen onze kozijnen zijn inbraakwerend; ook onze deuren zijn extra beveiligd; deze zijn standaard uitgerust met meerpuntssluitingen voorzien van automaatslot.

Vraag ook de beste prijs op voor nieuwe kunststof kozijnen in Assen bij AMPA, binnen 24uur heeft u antwoord!

Een verstandige keuze is de aanschaf van nieuwe kunststof kozijnen. Deze zijn isolerend, inbraakveilig en onderhoudsarm. Bij AMPA Bouw & Kozijntechniek B.V. bent u verzekerd van de beste kwaliteit door de nieuwste materialen en vakkundige montage. Vul onderstaand formulier volledig in ( het liefst mét foto ) , zodat wij voor u een zo gericht mogelijk voorstel kunnen maken.

Contact formulier

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandssoorten: jpg, gif, pdf, zip, doc, .
    Heeft u een bestand of tekening die u ons wilt opsturen, gebruik dan deze mogelijkheid. Lukt het uploaden niet, mail ons: info@ampa.nl

AMPA
Bouw & Kozijntechniek B.V.

Breemarsweg 88
7553 HS Hengelo

Tel. 088-26 72 000
Email: info@ampa.nl

Laat u terugbellen